Door naar content

7e Editie van De Monnik Dranken Open tennistoernooi 2023

04 april 2023

Na 4 jaar van afwezigheid waren zaterdag 1 April 2023 de tennisbanen van TV Denekamp het regenachtige decor van alweer de 7e editie van het De Monnik Dranken Open tennistoernooi.


Wedstrijdreglement

Het toernooi bestond uit twee categorieën, de "profs" en de "recreanten". Er werden wedstrijden van 30 minuten gespeeld en iedere wedstrijd speelden de deelnemers met een andere partner. De categorieën werden gemengd voor de teamindeling en het toernooi bestond enkel uit dubbelspel.

Je presteert als team, maar wint als individu. Uiteindelijk gingen er twee mensen met de beker naar huis.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het zo eerlijk mogelijk inplannen van deze wedstrijden vergt de nodige voorbereiding. Dit kan met een gerust hart worden overgelaten aan Resi Severijn en Rian Pikkemaat die hier de voorafgaande vrijdagavond tot in de late uurtjes druk mee bezig zijn geweest!

Vanaf 15.00 uur werden de 22 spelers en speelsters welkom geheten door de organisatie met koffie en koeken en werd er vooruit gekeken op de komende partijen. Het weer mocht de pret niet drukken en aan fanatisme was er geen gebrek.

Wanneer we mee zouden doen aan een bedrijventoernooi, zouden we een sterk team kunnen vormen om mee voor de dag te komen.

- de wedstrijdleiding

Tussen de wedstrijden door werd er een heerlijk buffet verzorgd door onze horeca-relatie streekrestaurant `t  Sterrebos Beuningen en voorzag collega Marjolein iedereen van de nodige drankjes.  

Game, set and match

Game, set and match

Ook dit jaar werd er veel plezier beleefd tijdens de wedstrijden en lag het niveau erg hoog.

Uiteindelijk werd Rob Wilke winnaar van de "recreanten" en ging Linda van Akkeren, die deze dag haar debuut maakte op het toernooi, met de beker van de "profs" naar huis.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi en het was gelijk een mooie voorbereiding op het komende tennisseizoen.

Bedankt

Met dank aan de organisatie, die in handen was van Resi Severijn, Rian Pikkemaat, Linet oude Engberink en Cindy Wigbels.

 

Sartori Regolo favoriet in noordelijke Friese Wouden
02 mei 2024

Sartori Regolo favoriet in noordelijke Friese Wouden

Op donderdagavond 25 april 2024 organiseerde Frank Wiebing van Frank's - úw topSlijter uit Damswoude een wijnproeverij met de Italiaanse wijnen van Sartori di Verona.

Waterford The Cuvée Koffi 6 YO, een kleurrijke en koersbepalende whisky
02 mei 2024

Waterford The Cuvée Koffi 6 YO, een kleurrijke en koersbepalende whisky

Hoe creëer je de meest diepgaande natuurlijke whisky ter wereld? Met de introductie van de Cuvée Koffi probeert men bij Waterford deze vraag te beantwoorden. Deze 6 jaar oude complexe en kleurrijke whisky is de meest recente uitgave in het koersbepalende Cuvée Project van Waterford.

Benguela Cove Lighthouse Dry Rosé in de top-10 van Barbara Verbeek
01 mei 2024

Benguela Cove Lighthouse Dry Rosé in de top-10 van Barbara Verbeek

Wijn & Spijsspecialist Barbara Verbeek heeft in de ‘Rosétest 2024’ een top-10 gemaakt van de beste biologische en meest duurzame rosé’s op de Nederlandse markt. Daarin is de Lighthouse rosé opgenomen als de beste duurzame rosé uit de nieuwe wereld.

Glen Scotia Festival Edition 9YO Unpeated Fino Sherry Finish
30 april 2024

Glen Scotia Festival Edition 9YO Unpeated Fino Sherry Finish

Glen Scotia pakt weer groots uit voor het jaarlijks terugkerende Campbeltown Malts Festival. Bij deze fraaie traditie mag een smaakvolle festivalbotteling natuurlijk niet ontbreken. Voor het Campbeltown Malt Festival van 2024 komt Glen Scotia met een hoogwaardige 9 jaar oude whisky gefinisht op fino sherryvaten.

Franklin & Sons premium mixers uiterst succesvol op Tonic & Mixer Masters 2024
26 april 2024

Franklin & Sons premium mixers uiterst succesvol op Tonic & Mixer Masters 2024

De bruisende premium mixers van Franklin & Sons waren zeer succesvol op de Tonic & Mixer Masters 2024. Tijdens deze – door The Spirits Business georganiseerde – competitie worden de beste tonics en mixers beoordeeld. Daarbij was een hoofdrol weggelegd voor de tonics en mixers van Franklin & Sons.

Prachtige 9e editie van het Monnik Klootschiettoernooi
25 april 2024

Prachtige 9e editie van het Monnik Klootschiettoernooi

Op zaterdag 13 april 2024 werd onder prachtige weersomstandigheden het jaarlijkse klootschiettoernooi van de Monnik Dranken gehouden. De zeer bekwame organisatie had dit jaar gekozen voor het clubgebouw van de Oldenzaalse Hengelsportvereniging, schitterend gelegen middenin het natuurgebied het Hulsbeek.

Back to top