Door naar content
Uitgelicht
Unique taste

Spirits

Geniet van het moment

De Monnik Dranken importeert vanuit verschillende landen en continenten bekende drankmerken. Wij zijn hierbij altijd op zoek naar merken, die iets toevoegen aan ons assortiment en daarnaast passen bij de filosofie van ons familiebedrijf.

57 medailles op ISC 2020 voor eigen import merken DMD

Tijdens de International Spirit Challenge ontvingen de eigen importmerken van De Monnik Dranken maar liefst 57 medailles. De ISC wordt gezien als meest prestigieuze en invloedrijkste competitie voor sterke dranken ter wereld.
Lees het hele bericht

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Veel belangstelling voor spirits De Monnik Dranken op Perfect Serve Barshow 2019

Op 21 en 22 mei vond de 6e editie van de Perfect Serve Barshow plaats. Het Westerpark in Amsterdam was twee dagen lang ‘the place to be’ voor horecaprofessionals, cocktailliefhebbers en thuisbartenders. Zij komen naar Amsterdam voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel de consument als de pro vormen de seminars, tastings en het bezoeken van de vele stands dé perfecte cocktail van entertainment en educatie.
Lees het hele bericht

Geslaagde jubileumeditie van 20ste International Whisky Festival Den Haag!

In het weekend van 15 t/m 17 november 2019 vond in de Grote Kerk in Den Haag alweer de 20e editie van het International Whisky Festival plaats. Het festival werd in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky en is heden ten dage uitgegroeid tot een evenement waarbij meer dan 6.000 bezoekers, verspreid over vijf sessies, genieten van honderden verschillende levenswateren!
Lees het hele bericht

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.
Lees het hele bericht

Contact

Frans geeft je graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Frans deze beantwoorden!

Spiritnieuws

GlenAllachie festivalbotteling valt in de smaak tijdens live-tasting Whisky Festival Den Haag

Dit jaar had De Monnik Dranken de eer om de festivalbotteling te verzorgen, maar zoals bekend ging deze editie van het Whisky Festival Den Haag niet door vanwege het coronavirus. Daarom hebben wij in overleg met de organisatie een Facebook live-tasting georganiseerd - vanuit de Grote Kerk in Den Haag - met de GlenAllachie festivalbotteling.
Lees het hele bericht

Glengoyne Fine & Rare Range met 50 jaar oude Single Malt Whisky

Afgelopen september werd de nieuwe ‘look and feel’ van de ‘Glengoyne Collection’ gelanceerd en daar wordt nu de ‘Glengoyne Fine & Rare Range’ aan toegevoegd. Deze range bestaat uit een drietal unieke whisky’s, waaronder de oudste Glengoyne botteling ooit: de Glengoyne 50YO Single Malt Whisky.
Lees het hele bericht

Klanten Café Olde Weghuis uit Oldenzaal genieten van online proeverij met Schotse whisky’s

Op zaterdag 7 november organiseerde café Olde Weghuis uit Oldenzaal een online whiskyproeverij voor zijn klanten. Zij konden thuis genieten van een aantal heerlijke whisky’s uit de diverse Schotse whiskyregio’s.
Lees het hele bericht

Corazón Tequila toegevoegd aan portfolio De Monnik Dranken

De Monnik Dranken is per dinsdag 10 november de officiële Nederlandse importeur van Corazón Tequila uit Mexico. We verwachten de tequila – van het 130 jaar oude familiebedrijf Casa San Matias – rond week 47/48 in ons magazijn in Oldenzaal.
Lees het hele bericht

Geslaagde online-whiskyproeverij bij Breukers Dranken in Boekelo

Op zaterdag 31 oktober 2020 organiseerde Breukers Dranken uit Boekelo een Zoom whiskyproeverij met 8 whisky’s uit verschillende Schotse whiskyregio’s.
Lees het hele bericht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top