Door naar content
Uitgelicht
Unique taste

Spirits

Geniet van het moment

De Monnik Dranken importeert vanuit verschillende landen en continenten bekende drankmerken. Wij zijn hierbij altijd op zoek naar merken, die iets toevoegen aan ons assortiment en daarnaast passen bij de filosofie van ons familiebedrijf.

De Monnik Dranken wint Spirits Distributor of the Year 2020 Award

De Monnik Dranken is door het internationale platform ‘The Spirits Business’ verkozen tot Spirits Distributor of the Year 2020. Middels een virtuele award-uitreiking presenteerde het gerenommeerde platform de winnaars van de Spirits Business Awards. We zijn uiteraard bijzonder trots dat De Monnik Dranken deze award in de wacht heeft gesleept.
Lees het hele bericht

57 medailles op ISC 2020 voor eigen import merken DMD

Tijdens de International Spirit Challenge ontvingen de eigen importmerken van De Monnik Dranken maar liefst 57 medailles. De ISC wordt gezien als meest prestigieuze en invloedrijkste competitie voor sterke dranken ter wereld.
Lees het hele bericht

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Veel belangstelling voor spirits De Monnik Dranken op Perfect Serve Barshow 2019

Op 21 en 22 mei vond de 6e editie van de Perfect Serve Barshow plaats. Het Westerpark in Amsterdam was twee dagen lang ‘the place to be’ voor horecaprofessionals, cocktailliefhebbers en thuisbartenders. Zij komen naar Amsterdam voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel de consument als de pro vormen de seminars, tastings en het bezoeken van de vele stands dé perfecte cocktail van entertainment en educatie.
Lees het hele bericht

Geslaagde jubileumeditie van 20ste International Whisky Festival Den Haag!

In het weekend van 15 t/m 17 november 2019 vond in de Grote Kerk in Den Haag alweer de 20e editie van het International Whisky Festival plaats. Het festival werd in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky en is heden ten dage uitgegroeid tot een evenement waarbij meer dan 6.000 bezoekers, verspreid over vijf sessies, genieten van honderden verschillende levenswateren!
Lees het hele bericht

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.
Lees het hele bericht

Contact

Frans geeft je graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Frans deze beantwoorden!

Spiritnieuws

Edammers genieten van New World Whiskies

Op zaterdagavond 27 februari 2021 namen ruim 70 Edamse whiskyliefhebbers deel aan een mooie online-proeverij met de New World Whiskies van De Monnik Dranken.
Lees het hele bericht

Hook Head & Lakefield de nieuwste Single Farm Origins van Waterford

Onder leiding van Mark Reynier – CEO en oprichter– heeft men bij de Waterford Distillery een tweetal nieuwe whisky’s toegevoegd aan de Single Farm Origin serie. We verwachten Hook Head 1.1. en Lakefield 1.1. in week 10/11 te mogen verwelkomen in ons magazijn in Oldenzaal.
Lees het hele bericht

Horecabrains leden genieten van Edinburgh Gin

De Edinburgh Gin workshop werd gehouden op maandag 22 februari. Ruim 48 horecaondernemers uit het hele land namen deel aan deze online-proeverij. Zij hadden van te voren een pakket met samples, tonics en garnering ontvangen.
Lees het hele bericht

'Lost whisky’ Glencadam 18 YO op online proeverij in Zaandam

Op zondagmiddag 21 februari 2021 organiseerden Slijterij Vonk en Café Swart een mooie online whiskyproeverij. De ruim 190 proeverijdeelnemers uit Zaandam en omstreken hadden van te voren een setje met 8 verschillende whisky’s uit de diverse Schotse whiskyregio’s aangeschaft.
Lees het hele bericht

Vakmensen The Glenturret geëerd tijdens Icons of Whisky Scotland 2021

Tijdens de Icons of Whisky Scotland 2021 heeft The Glenturret 2 mooie awards in ontvangst mogen nemen. Whiskymaker Bob Dalgarno werd bekroond als Master Distiller of the Year Scotland en Distillery Manager Ian Renwick werd geprezen in de categorie Distillery Manager of the Year.
Lees het hele bericht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top