Door naar content
Francoli Grappa

Sinds 1875 hebben vier generaties Francoli hun kennis van grappa productie doorgegeven en ontwikkeld. Francoli is de eerste klimaatneutrale distilleerderij ter wereld. Door traditioneel vakmanschap te combineren met moderne technologieën, staat Francoli wereldwijd bekend als producent van de meest verfijnde Italiaanse grappa’s.

Familietraditie

Met de collectie van ‘Le Origini’ toont Luigi Francoli de oorsprong en verfijning van grappa. De Francoli familietraditie van liefde, zorg en kennis van grappa komt tot uiting in deze fraaie collectie. De zes grappa’s in het assortiment ‘Le Origini’ hebben ieder een unieke smaak en eigen verhaal:

  • De drie blanke grappa’s hebben de naam en smaak van de druivensoort waar ze uit gestookt zijn: te weten de stevige Nebbiolo, de frisse Chardonnay en kruidige Moscato.
  • De drie amberkleurige grappa’s Riserva 3 anni, Riserva 5 anni en Barrique del Limousin danken hun warme gloed en elegante houttonen aan rijping in eiken vaten uit de Franse Limousin en Allier.

Bezoekje waard

Distillerie Francoli te Ghemme, ten zo’n 50 km noordwesten van Milaan, is op afspraak te bezichtigen.

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top