Door naar content
Uitgelicht
Big Peat
Big Peat
Glengoyne 12 YO Single Malt Whisky
Glengoyne 12 YO Single Malt Whisky
Loch Lomond 12YO Single Malt
Loch Lomond 12YO Single Malt
Buffalo Trace Bourbon
Buffalo Trace Bourbon
Hayman's London Dry Gin
Hayman's London Dry Gin

Alle merken

Unique taste

Spirits

Geniet van het moment

De Monnik Dranken importeert vanuit verschillende landen en continenten bekende drankmerken. Wij zijn hierbij altijd op zoek naar merken, die iets toevoegen aan ons assortiment en daarnaast passen bij de filosofie van ons familiebedrijf.

De Monnik Dranken wint Spirits Distributor of the Year 2020 Award

De Monnik Dranken is door het internationale platform ‘The Spirits Business’ verkozen tot Spirits Distributor of the Year 2020. Middels een virtuele award-uitreiking presenteerde het gerenommeerde platform de winnaars van de Spirits Business Awards. We zijn uiteraard bijzonder trots dat De Monnik Dranken deze award in de wacht heeft gesleept.
Lees het hele bericht

57 medailles op ISC 2020 voor eigen import merken DMD

Tijdens de International Spirit Challenge ontvingen de eigen importmerken van De Monnik Dranken maar liefst 57 medailles. De ISC wordt gezien als meest prestigieuze en invloedrijkste competitie voor sterke dranken ter wereld.
Lees het hele bericht

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Veel belangstelling voor spirits De Monnik Dranken op Perfect Serve Barshow 2019

Op 21 en 22 mei vond de 6e editie van de Perfect Serve Barshow plaats. Het Westerpark in Amsterdam was twee dagen lang ‘the place to be’ voor horecaprofessionals, cocktailliefhebbers en thuisbartenders. Zij komen naar Amsterdam voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel de consument als de pro vormen de seminars, tastings en het bezoeken van de vele stands dé perfecte cocktail van entertainment en educatie.
Lees het hele bericht

Geslaagde jubileumeditie van 20ste International Whisky Festival Den Haag!

In het weekend van 15 t/m 17 november 2019 vond in de Grote Kerk in Den Haag alweer de 20e editie van het International Whisky Festival plaats. Het festival werd in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky en is heden ten dage uitgegroeid tot een evenement waarbij meer dan 6.000 bezoekers, verspreid over vijf sessies, genieten van honderden verschillende levenswateren!
Lees het hele bericht

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.
Lees het hele bericht

Contact

Frans geeft je graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Frans deze beantwoorden!

Spiritnieuws

25 medailles voor onze Schotse whisky’s op Scotch Whisky Masters 2021

Tijdens The Scotch Whisky Masters 2021 hebben onze Schotse whiskymerken maar liefst 25 medailles in de wacht weten te slepen. Douglas Laing & Co, GlenAllachie, Glen Scotia, Loch Lomond, Glencadam, Glenturret en Tomintoul ontvingen allemaal één of meerdere medailles.
Lees het hele bericht

Glengoyne, Tamdhu en Smokehead laten zich smaken in Zwolle

Op vrijdagavond 4 juni vond er in Zwolle een online whiskyproeverij plaats voor de klanten van Mitra Assendorp. De altijd actieve ondernemer Jaco Schaap had Joël de Kock uitgenodigd om de whisky’s van Glengoyne, Tamdhu en Smokehead te laten proeven en het verhaal achter deze whisky’s te vertellen.
Lees het hele bericht

Schotse whisky ambassadeurs op bezoek in Den Haag

Op vrijdag 21 mei 2021 brachten 6 Schotse whisky ambassadeurs een bezoek aan de politieke hoofdstad van ons land. Deze 6 ambassadeurs vertegenwoordigen elk één van de Schotse whisky regio’s. Big Peat en zijn kompanen werden warm ontvangen in Den Haag.
Lees het hele bericht

Vecchia Romagna Riversa 18, verfijnd Italiaans vakmanschap

De nieuwste toevoeging aan het gamma van Vecchia Romagna is een intense en verfijnde Riserva 18. Dit prachtige wijndistillaat heeft voor een minimum van 18 jaar gerijpt op eikenhouten vaten. Hierna heeft de brandy een finish gehad op vaten welke eerder zijn gebruikt voor Amarone della Valpolicella, een prestigieuze Italiaanse rode wijn.
Lees het hele bericht

Yeni Rakı breidt range uit met ‘Uzun Demleme’

Uzun Demleme is een nieuwe Yeni Rakı van het Turkse bedrijf Mey. Dit bedrijf is de producent van Yeni Rakı en Tekirdağ Rakışı. Raki is de nationale drank van Turkije en wordt o.a. gemaakt van rozijnen en druiven met toevoeging van anijs. Deze anijsdrank komt goed tot z’n recht als begeleider van lekkere hapjes en gerechten uit de Turkse keuken.
Lees het hele bericht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top