Door naar content
Dunetti Sambuca

Dunetti Sambuca Superiore is een Italiaanse Sambuca gemaakt op basis van een traditioneel recept. Door het gebruik van de beste steranijs en geheime specerijen, krijgt de Sambuca van Dunetti zijn eigen plezierige smaak en heerlijke afdronk. De volgende drie kernwaarden zijn van toepassing op Dunetti Sambuca:

Superieure kwaliteit

Sambuca heeft een relatief korte historie. Halverwege de vorige eeuw werd deze Italiaanse anijslikeur geïntroduceerd en het duurde niet lang voordat sambuca zowel in Italië alsook daarbuiten enorm aan populariteit won. Dat kwam de kwaliteit van sommige sambuca’s niet altijd ten goede. Dunetti heeft daarentegen altijd vastgehouden aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan een goede sambuca. De beste steranijs en overige geheime specerijen, geven Dunetti de bijzonder plezierige smaak en afdronk. In kleine batches gemaakt met de beste ingrediënten op natuurlijke basis (zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen). Met kritisch oog voor kwaliteit en detail. Van Dunetti kun je het hele jaar door genieten. Niet alleen als on-the-rocks aperitief of digestief op warme zomerdagen, ook ‘s winters is de vloeiende en heerlijke smaak van Dunetti een belevenis bij een mooie kop espresso of een goede kop koffie.

Qualità Superiore!

Authentiek

Bij het zien van de fles en bij iedere slok Dunetti Sambuca die je neemt proef je de authenticiteit en waan je jezelf in het midden van de vorige eeuw, la Dolce Vita. In de tijd van mooie Italiaanse bolides en in de periode waar Italiaanse topfilms werden geproduceerd in fantastische settingen, met wereldberoemde acteurs en actrices. Want het was grootmeester Marcello Mastroianni, die op de filmset sambuca dronk en drie koffiebonen in het glas liet vallen (al dan niet per ongeluk). Sambuca con la mosca (met de vlieg) was geboren en de extra smaak die de toegevoegde koffiebonen aan sambuca geeft, is nog steeds één van de populairste drankjes voor menig Italiaan. Iedere boon heeft inmiddels zijn eigen betekenis: gezondheid, geluk en voorspoed. Wij koesteren dit gevoel, hebben niets veranderd aan de authentieke sambuca en zullen dat ook nooit doen.

Rispetto per la Dolce Vita!

Dubbel plezier

Dunetti Sambuca is dubbel plezier, voor het oog maar zeker ook voor de smaakpapillen. Traditoneel wordt Dunetti als digestief gedronken. Heerlijk als afsluiter van een geweldig diner met goede vrienden en familie, samen met een heerlijke espresso. Maar van Dunetti Sambuca kun je op veel meer manieren genieten. Wat te denken als smaakmaker in fantastische cocktails of mooie gerechten. De unieke en plezierige combinatie van smaak, structuur en alcohol; puur, mixed of als element in een heerlijk gerecht. Aangenaam, warm en een volle maar zachte smaak, met een geraffineerde aanwezigheid van anijs. Hoe dan ook, Dunetti voert je terug naar de good old times en laat jou het Dolce Vita gevoel beleven.

Salute, felicità e prosperità!

Website: https://www.dunetti.it/nl/

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top