Door naar content
Uitgelicht


Assortiment

WORLD WIDE

Kaart aan het laden


Media

Cellar Book

Het Cellar Book bevat alléén de wijnen die wij zelf importeren. Daarnaast zijn er natuurlijk de wijnen die wij als groothandel distribueren, maar dat valt buiten dit assortiment.

Contact

Robert geeft u graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Robert deze beantwoorden!

Media

Wijnkenner

Lees elk kwartaal over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijn, achtergrond verhalen, interviews en recepten. Laat u inspireren en vraag hier het magazine aan.

Cases

Case Monnik Wine Experience 2021

Case Monnik Wine Experience 2021

Van maandag 19 april t/m 23 april vond de online editie van de Monnik Wine Experience plaats. En eens te meer bleek wat wijn zo geweldig maakt: de schier eindeloze verscheidenheid, de verhalen erachter en het plezier en genieten dat goede wijn ons kan brengen.

Caseoverzicht

Nieuws

Heerlijke mousserende wijnen bij proeverij Paviljoen Mes Amis in ’s-Gravenzande

Heerlijke mousserende wijnen bij proeverij Paviljoen Mes Amis in ’s-Gravenzande

Op vrijdag 12 november 2021 vond er bij Paviljoen Mes Amis in ’s-Gravenzande een wijnproeverij plaats. Zo’n 25 genodigden konden genieten van een mooie line-up bestaande uit verschillende soorten mousserende wijnen uit diverse windstreken.

Nieuwsoverzicht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:

Wijnproeverij organiseren in 5 stappen

Een goed georganiseerde wijnproeverij is voor een slijterij of wijnhandel een uitstekende klantenbinder, het werkt verkoopbevorderend en u kunt zich als specialist profileren.

Back to top