Door naar content
Uitgelicht


Assortiment

WORLD WIDE

Kaart aan het laden

Lorgeril Terrasses Merlot
Lorgeril Terrasses Merlot

De wijn van de maand september is afkomstig uit de Franse wijnregio Languedoc-Roussillon. Hier maakt de adelijke familie Lorgeril  al eeuwenlang uitstekende wijnen, waaronder de soepele en krachtige merlot uit de Terrasses-serie. Deze wijn heeft een fraaie purperen kleur met een geurenpallet van rijp donker fruit, zoals pruimen en kersen. De wijn bevat fijne tannines, heeft fruitige elegante afdronk en combineert uitstekend bij vis of zeevruchten.

Media

Wijnkenner

Lees elk kwartaal over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijn, achtergrond verhalen, interviews en recepten. Laat u inspireren en vraag hier het magazine aan.

Contact

Robert geeft u graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Robert deze beantwoorden!

Cases

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.

Caseoverzicht

Nieuws

Bijzondere omstandigheden voor een succesvolle eerste Drankenbeurz

Op zondag 13 en maandag 14 september jongstleden, vond in de Evenementenhal in Gorinchem de eerste editie van De Drankenbeurz plaats.

Nieuwsoverzicht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top