Door naar content

Disclaimer

De Monnik Dranken streeft ernaar om op of via deze website steeds correcte actuele informatie te geven. Bij de samenstelling van deze website wordt de grootste zorgvuldigheid betracht. Wij kunnen u echter niet garanderen, dat de informatie op het moment dat deze wordt ontvangen juist is of niet verouderd is. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze paginaโ€™s. De Monnik Dranken kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze website of voor onjuistheden en/of onvolledigheden.

Niet aansprakelijk

Het is mogelijk via deze website van De Monnik Dranken toegang te krijgen tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De Monnik Dranken kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze websites en/of informatiebronnen.

Artikelen website

De getoonde artikelen proberen wij zo actueel en waarheidsgetrouw weer te geven op de site. We kunnen echter niet garanderen, dat de informatie op het moment dat deze wordt ontvangen juist is of niet verouderd is.

Back to top