Door naar content

Drankengroothandel

De Monnik Dranken is een drankengroothandel met landelijk bereik. Ons assortiment wijn, gedistilleerd, bier en aanverwante artikelen behoort met  circa 10.000 producten tot het grootste van Nederland.

Omvangrijke klantenkring

Onze omvangrijke klantenkring van De Monnik Dranken bestaat o.a. uit groothandels, supermarkten, retailorganisaties, slijterijen, wijnhandelaren, speciaalzaken, online aanbieders en horecagelegenheden in héél Nederland.

Snelle levering, kwaliteit, service en betrouwbaarheid

Op wekelijkse basis bevoorraden wij o.a. 1.200 slijterijen en wijnhandelaren door het hele land. Snelle levering, kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.
Naast drankengroothandel zijn wij ook importeur van kwaliteitsmerken wijn en gedistilleerd uit alle delen van de wereld. Hierdoor beschikken wij over een breed en bijzonder gevarieerd assortiment.

Onderscheidend vermogen

Als drankengroothandel onderscheiden wij ons met:

  • Service, betrouwbaarheid en snelle levering;
  • Groot assortiment;
  • Onderscheidende eigen merken

Koninklijke service voor iedereen

Wat kunnen wij betekenen binnen uw branche?

Retail

Wij distribueren op wekelijkse basis naar ongeveer 1.000 slijterijen en wijnhandelaren in Nederland.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Regionaal

Binnen een afgebakend Twents rayon verzorgen wij de bevoorrading van horeca, instellingen, verenigingen en overige grootverbruikers.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Nationaal

De nationale distributie van onze (eigen) merken naar de horecabedrijven, gaat via de reguliere groothandelsorganisaties.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan klaar voor u.

Cases

Educatie: Whisky proeverij voor horeca personeel in Dongen, Zaandam, Leeuwarden, Groningen en Goor

Een tekort aan gekwalificeerd horeca personeel is één van de grootste problemen waar horeca ondernemers mee kampen. Investeren in trainingen en opleidingen is één van de mogelijkheden om personeel te binden.
Lees het hele bericht

25 medailles voor onze Schotse whisky’s op Scotch Whisky Masters 2021

Tijdens The Scotch Whisky Masters 2021 hebben onze Schotse whiskymerken maar liefst 25 medailles in de wacht weten te slepen. Douglas Laing & Co, GlenAllachie, Glen Scotia, Loch Lomond, Glencadam, Glenturret en Tomintoul ontvingen allemaal één of meerdere medailles.
Lees het hele bericht

Case Monnik Wine Experience 2021

Van maandag 19 april t/m 23 april vond de online editie van de Monnik Wine Experience plaats. En eens te meer bleek wat wijn zo geweldig maakt: de schier eindeloze verscheidenheid, de verhalen erachter en het plezier en genieten dat goede wijn ons kan brengen.
Lees het hele bericht

De Monnik Dranken wint Spirits Distributor of the Year 2020 Award

De Monnik Dranken is door het internationale platform ‘The Spirits Business’ verkozen tot Spirits Distributor of the Year 2020. Middels een virtuele award-uitreiking presenteerde het gerenommeerde platform de winnaars van de Spirits Business Awards. We zijn uiteraard bijzonder trots dat De Monnik Dranken deze award in de wacht heeft gesleept.
Lees het hele bericht

Cape Blends uit Zuid-Afrika scoren uitstekend in Perswijn

Ronald de Groot en Lars Daniëls proefden voor Perswijn #6 een aantal rode blends uit Zuid-Afrika. Daarbij werden de wijnen van Alvi's Drift, Tanagra en Mooiplaas uitstekend beoordeeld. Het proefpanel over de Zuid-Afrikaanse Cape Blend; "In een goede blend vullen de verschillende druiven elkaar goed aan."
Lees het hele bericht

Logistiek

Met een wagenpark bestaande uit 13 vrachtwagens, houden we de distributie voor het grootste gedeelte in eigen hand. Zo kunnen wij goed inspringen op uw vraag, denken we graag met u mee en houden we onze servicegraad hoog.

Back to top