Door naar content

Retail

Wij distribueren op wekelijkse basis naar +/- 1.000 slijterijen en wijnhandelaren in Nederland. Daarnaast doen wij zaken met kaasspeciaalzaken, supermarkten, Cash&Carry bedrijven en overige retailorganisaties.

Slijterij & Wijnhandel

Een slijterij of wijnhandel kan zich aansluiten bij een slijtersorganisatie. De Monnik Dranken heeft bijvoorbeeld een zakelijke relatie met, in willekeurige volgorde, de volgende slijtersformules; Mitra, úw topSlijter, De Wijnproevers en De wereld van Dranken.

Slijters Promotie Plan

Bent u als slijter niet aangesloten bij een slijtersorganisatie? Dan bieden wij de gelegenheid om deel te nemen aan het Slijters Promotie Plan (SPP). Zo krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om middels acties en folders te communiceren naar de consument.

Bestelproces
1
Bestellen
2
Verzending
  • Vaste Afleverdagen
  • Persoonlijke Benadering
  • Eigen Transport
  • Vaste Logistieke Partner
  • Vaste Chauffeurs
3
Facturatie
  • Post
  • EDI

Leveringsvoorwaarden

Hieronder kunt u leveringsvoorwaarden van De Monnik Dranken downloaden.

Download leveringsvoorwaarden

 

Festivals & Beurzen

The Art of Drinks 2023
28 okt 2023 - 30 okt 2023

The Art of Drinks 2023

Op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 oktober 2023 vindt de 3e editie van The Art of Drinks plaats in de Gashouder in Amsterdam.

Alle Festivals & Beurzen

The Art of Drinks 2021, Westergas omgetoverd tot waar drankenparadijs

Drie dagen lang stond het Westergasterrein in Amsterdam in het teken van beleving, beleving en nog eens beleving! Het nieuwe platform The Art of Drinks bracht alle dranken categorieën samen onder één dak.
Lees het hele bericht

De Monnik Dranken wint Spirits Distributor of the Year 2020 Award

De Monnik Dranken is door het internationale platform ‘The Spirits Business’ verkozen tot Spirits Distributor of the Year 2020. Middels een virtuele award-uitreiking presenteerde het gerenommeerde platform de winnaars van de Spirits Business Awards. We zijn uiteraard bijzonder trots dat De Monnik Dranken deze award in de wacht heeft gesleept.
Lees het hele bericht

Bijzondere omstandigheden voor een succesvolle eerste Drankenbeurz

Op zondag 13 en maandag 14 september jongstleden, vond in de Evenementenhal in Gorinchem de eerste editie van De Drankenbeurz plaats.
Lees het hele bericht

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.
Lees het hele bericht

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Media

Monnik Magazine

Lees iedere 2 maanden over de nieuwste trends, acties en ontwikkelingen van De Monnik Dranken, haar leveranciers, klanten en werknemers. Laat u inspireren en vraag hier het Monnik Magazine aan.

Back to top