Door naar content

Merkenbouwer

Sinds de succesvolle introductie van Kleiner Feigling in 1995 houden wij ons op pionierende wijze bezig met het introduceren van merken voor de Nederlandse markt.
Op het gebied van wijn, spirits en club & partydrinks zijn wij altijd op zoek naar kwalitatief onderscheidende producten. Daarmee kunnen onze afnemers het verschil maken en zich profileren ten opzichte van de concurrentie.

Onderscheidend vermogen

Voor de horecaondernemer, slijterij of speciaalzaak is het werken met producten die beschikken over onderscheidend vermogen van groot belang.
Met mooie merken én goede service kan een horecazaak of slijterij zich net even anders in de markt zetten dan de concurrentie. Wij vinden dat de kwaliteit én het verhaal achter het product daarbij doorslaggevend is.

Vakmanschap

Waar de ‘big global brands’ vooral het merk proberen te koppelen aan een ‘lifestyle’, geloven wij in vakmanschap, pure verhalen en toegevoegde waarde.
Wij focussen ons op merken met een ‘heritage’. Oftewel merken die de consument bijna kan voelen, distilleerderijen en wijnhuizen die bezocht kunnen worden.

Kwaliteit

Maar bovenal focussen wij ons op merken waarbij de kwaliteit buiten kijf staat. Daarbij verlenen wij service die aansluit bij deze merken. Denk bijvoorbeeld aan proeverijen en educatie.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan klaar voor u.

Educatie: Whisky proeverij voor horeca personeel in Dongen, Zaandam, Leeuwarden, Groningen en Goor

Een tekort aan gekwalificeerd horeca personeel is één van de grootste problemen waar horeca ondernemers mee kampen. Investeren in trainingen en opleidingen is één van de mogelijkheden om personeel te binden.
Lees het hele bericht

25 medailles voor onze Schotse whisky’s op Scotch Whisky Masters 2021

Tijdens The Scotch Whisky Masters 2021 hebben onze Schotse whiskymerken maar liefst 25 medailles in de wacht weten te slepen. Douglas Laing & Co, GlenAllachie, Glen Scotia, Loch Lomond, Glencadam, Glenturret en Tomintoul ontvingen allemaal één of meerdere medailles.
Lees het hele bericht

Case Monnik Wine Experience 2021

Van maandag 19 april t/m 23 april vond de online editie van de Monnik Wine Experience plaats. En eens te meer bleek wat wijn zo geweldig maakt: de schier eindeloze verscheidenheid, de verhalen erachter en het plezier en genieten dat goede wijn ons kan brengen.
Lees het hele bericht

De Monnik Dranken wint Spirits Distributor of the Year 2020 Award

De Monnik Dranken is door het internationale platform ‘The Spirits Business’ verkozen tot Spirits Distributor of the Year 2020. Middels een virtuele award-uitreiking presenteerde het gerenommeerde platform de winnaars van de Spirits Business Awards. We zijn uiteraard bijzonder trots dat De Monnik Dranken deze award in de wacht heeft gesleept.
Lees het hele bericht

Cape Blends uit Zuid-Afrika scoren uitstekend in Perswijn

Ronald de Groot en Lars Daniëls proefden voor Perswijn #6 een aantal rode blends uit Zuid-Afrika. Daarbij werden de wijnen van Alvi's Drift, Tanagra en Mooiplaas uitstekend beoordeeld. Het proefpanel over de Zuid-Afrikaanse Cape Blend; "In een goede blend vullen de verschillende druiven elkaar goed aan."
Lees het hele bericht

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot ‘The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen
Back to top