Door naar content

Exclusieve importeur voor merken

De Monnik Dranken is importeur op het gebied van wijn en gedistilleerd. Deze dranken importeren we uit diverse landen en continenten. Al jaren zijn wij thuis in de wereld van drankimport en werken we nauw samen met onze buitenlandse principalen, op het gebied van marketing en distributie.

We zijn de trotse exclusieve importeur en distributeur in Nederland van diverse kwaliteitswijnhuizen. Denk o.a. aan Osborne Sherry (Spanje), Viña Ventisquero, (Chili), Los Vascos (Chili) Domaines Barons de Rothschild Lafite (Frankrijk), Dopff au Moulin (Frankrijk), Sartori di Verona (Italië), Alvi’s Drift (Zuid Afrika) en Carlo Pellegrino (Italië).

Naast de exclusieve import en distributie van wijnhuizen, werken we ook exclusief voor Nederland met diverse likeuren en gedistilleerd merken. Voorbeelden zijn: Kavalan Whisky, Glengoyne Whisky, Loch Lomond Whisky, Glen Scotia Whisky, Douglas Laing, Buffalo Trace Bourbon, Hayman’s Gin, Nordes Gin, Pravda Vodka, El Dorado Rum, Yeni Raki, Filliers, Fireball, WKD en Kleiner Feigling.

Merkenbouwer

Wij houden ons op pionierende wijze bezig met het vercommercialiseren van merken, op exclusieve basis voor de Nederlandse markt. Daarbij zoeken wij naar kwalitatief onderscheidende producten. Daarmee kunnen onze afnemers het verschil maken en zich anders profileren dan de concurrentie.

Monnik Wine Experience 2021

Wij nodigen u van harte uit voor onze Monnik Wine Experience online proeverijen van maandag 19 t/m vrijdag 23 april 2021.
Lees het hele bericht

De Monnik Dranken wint Spirits Distributor of the Year 2020 Award

De Monnik Dranken is door het internationale platform ‘The Spirits Business’ verkozen tot Spirits Distributor of the Year 2020. Middels een virtuele award-uitreiking presenteerde het gerenommeerde platform de winnaars van de Spirits Business Awards. We zijn uiteraard bijzonder trots dat De Monnik Dranken deze award in de wacht heeft gesleept.
Lees het hele bericht

10 wijnen van De Monnik Dranken behoren tot 103 beste wijnen van 2020!

De winnaars van het Perswijn Wijnconcours 100 beste wijnen van 2020 zijn bekend! Dit najaar organiseerde Perswijn - hét toonaangevende en onafhankelijke wijnmagazine voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals in Nederland en België - wederom het grote Perswijn Wijnconcours 100 beste van 2020. Uiteindelijk werden er overigens 103 wijnen geselecteerd in plaats van 100.
Lees het hele bericht

Cape Blends uit Zuid-Afrika scoren uitstekend in Perswijn

Ronald de Groot en Lars Daniëls proefden voor Perswijn #6 een aantal rode blends uit Zuid-Afrika. Daarbij werden de wijnen van Alvi's Drift, Tanagra en Mooiplaas uitstekend beoordeeld. Het proefpanel over de Zuid-Afrikaanse Cape Blend; "In een goede blend vullen de verschillende druiven elkaar goed aan."
Lees het hele bericht

57 medailles op ISC 2020 voor eigen import merken DMD

Tijdens de International Spirit Challenge ontvingen de eigen importmerken van De Monnik Dranken maar liefst 57 medailles. De ISC wordt gezien als meest prestigieuze en invloedrijkste competitie voor sterke dranken ter wereld.
Lees het hele bericht

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan klaar voor u.

Back to top