Door naar content
Osborne Sherry

Osborne Sherry

Thomas Osborne

Het begon allemaal zo’n 240 jaar geleden toen een pionierende Engelse koopman uit Exeter genaamd Thomas Osborne verhuisde naar het Spaanse Cadiz om een handelsbedrijf te starten in met name wijn. In 1845 werd het merk Osborne bekend mede doordat Thomas Osborne twee premium sherry vaten wist te verkopen aan de Britse “royal family.”

De bakermat

Sherry is de bakermat voor het succes van het merk Osborne. De versterkte wijn met de Spaanse stier op het etiket is tot op de dag van vandaag dan ook nog steeds het paradepaardje van de familie Osborne en zij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds betrokken bij het bedrijf. Daarnaast zijn brandy, port en wijn belangrijk producten in de Osborne groep. Ook produceert men de voortreffelijke Spaanse ham “Cinco Jota’s” en bezit de familie een aantal restaurants.

De stier van Osborne

De wereldberoemde stier van Osborne zorgt natuurlijk voor grote herkenbaarheid en staat garant voor kwaliteit. In Spanje staat hij op verschillende plaatsen langs de wegen.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top