Door naar content
DUNETTI Sambuca superiore 0,70 ltr.

Over dit product

Dunetti houdt vast aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan een goede sambuca. De beste steranijs en overige, geheime specerijen, geven Dunetti de bijzonder plezierige smaak en afdronk. In kleine batches gemaakt met de beste ingrediënten op natuurlijke basis (zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen). Met kritisch oog voor kwaliteit en detail. Van Dunetti kun je het hele jaar door genieten. Niet alleen als 'on-the-rocks' aperitief, of als digestief op warme zomerdagen, ook 's winters is de vloeiende en heerlijke smaak van Dunetti een belevenis bij een mooie kop espresso of goede koffie.
 

Con La Mosca Europe BV is opgericht uit passie voor ambacht en product. Het is niet voor niets dat de slogan van het bedrijf "We Trade Passion" is. Con La Mosca ontwikkelt, koestert en vermarkt mooie, traditionele high-end producten en is brandowner van Santocci Limoncello (www.santocci.it) en Dunetti Sambuca (www.dunetti.it). Beide hig-end Italiaanse likeuren worden volgens eigen recept en op ambachtelijke wijze (zonder geur-, kleur- en smaakstoffen) geproduceerd in Italiรซ.

Land van herkomst Italie Alcohol 40.0 Subgroep Overig
Producent Con La Mosca Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Whisky in Leiden
01 juni 2024

Whisky in Leiden

Op zaterdag 1 juni 2024 zal Whisky in Leiden weer plaatsvinden. De Hooglandse kerk is voor de 3e keer de locatie voor dit whiskyevent.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top