Door naar content

Groothandel

Onze omvangrijke klantenkring bestaat onder andere uit groothandels, supermarkten, retailorganisaties, slijterijen, wijnhandelaren, speciaalzaken en horecagelegenheden in heel Nederland. Naast eigen importmerken, leveren we ook alle A-merken zoals Bacardi, Smirnoff, Coca-Cola en nog veel meer. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Koninklijke service voor iedereen

Wat kunnen wij betekenen binnen uw branche?

Retail

Wij distribueren op wekelijkse basis naar ongeveer 1.000 slijterijen en wijnhandelaren in Nederland.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Regionaal

Binnen een afgebakend Twents rayon verzorgen wij de bevoorrading van horeca, instellingen, verenigingen en overige grootverbruikers.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Nationaal

De nationale distributie van onze (eigen) merken naar de horecabedrijven, gaat via de reguliere groothandelsorganisaties.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan klaar voor u.

Cases

Monnik Wine Experience 2021

Wij nodigen u van harte uit voor onze Monnik Wine Experience online proeverijen van maandag 19 t/m vrijdag 23 april 2021.
Lees het hele bericht

De Monnik Dranken wint Spirits Distributor of the Year 2020 Award

De Monnik Dranken is door het internationale platform ‘The Spirits Business’ verkozen tot Spirits Distributor of the Year 2020. Middels een virtuele award-uitreiking presenteerde het gerenommeerde platform de winnaars van de Spirits Business Awards. We zijn uiteraard bijzonder trots dat De Monnik Dranken deze award in de wacht heeft gesleept.
Lees het hele bericht

10 wijnen van De Monnik Dranken behoren tot 103 beste wijnen van 2020!

De winnaars van het Perswijn Wijnconcours 100 beste wijnen van 2020 zijn bekend! Dit najaar organiseerde Perswijn - hét toonaangevende en onafhankelijke wijnmagazine voor wijnliefhebbers en wijnprofessionals in Nederland en België - wederom het grote Perswijn Wijnconcours 100 beste van 2020. Uiteindelijk werden er overigens 103 wijnen geselecteerd in plaats van 100.
Lees het hele bericht

Cape Blends uit Zuid-Afrika scoren uitstekend in Perswijn

Ronald de Groot en Lars Daniëls proefden voor Perswijn #6 een aantal rode blends uit Zuid-Afrika. Daarbij werden de wijnen van Alvi's Drift, Tanagra en Mooiplaas uitstekend beoordeeld. Het proefpanel over de Zuid-Afrikaanse Cape Blend; "In een goede blend vullen de verschillende druiven elkaar goed aan."
Lees het hele bericht

57 medailles op ISC 2020 voor eigen import merken DMD

Tijdens de International Spirit Challenge ontvingen de eigen importmerken van De Monnik Dranken maar liefst 57 medailles. De ISC wordt gezien als meest prestigieuze en invloedrijkste competitie voor sterke dranken ter wereld.
Lees het hele bericht

Logistiek

Met een wagenpark bestaande uit 13 vrachtwagens, houden we de distributie voor het grootste gedeelte in eigen hand. Zo kunnen wij goed inspringen op uw vraag, denken we graag met u mee en houden we onze servicegraad hoog.

Back to top