Door naar content

Groothandel

Onze omvangrijke klantenkring bestaat onder andere uit groothandels, supermarkten, retailorganisaties, slijterijen, wijnhandelaren, speciaalzaken en horecagelegenheden in heel Nederland. Naast eigen importmerken, leveren we ook alle A-merken zoals Bacardi, Smirnoff, Coca-Cola en nog veel meer. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Koninklijke service voor iedereen

Wat kunnen wij betekenen binnen uw branche?

Retail

Wij distribueren op wekelijkse basis naar ongeveer 1.000 slijterijen en wijnhandelaren in Nederland.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Regionaal

Binnen een afgebakend Twents rayon verzorgen wij de bevoorrading van horeca, instellingen, verenigingen en overige grootverbruikers.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Nationaal

De nationale distributie van onze (eigen) merken naar de horecabedrijven, gaat via de reguliere groothandelsorganisaties.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan klaar voor u.

Cases

Cape Blends uit Zuid-Afrika scoren uitstekend in Perswijn

Ronald de Groot en Lars Daniëls proefden voor Perswijn #6 een aantal rode blends uit Zuid-Afrika. Daarbij werden de wijnen van Alvi's Drift, Tanagra en Mooiplaas uitstekend beoordeeld. Het proefpanel over de Zuid-Afrikaanse Cape Blend; "In een goede blend vullen de verschillende druiven elkaar goed aan."
Lees het hele bericht

57 medailles op ISC 2020 voor eigen import merken DMD

Tijdens de International Spirit Challenge ontvingen de eigen importmerken van De Monnik Dranken maar liefst 57 medailles. De ISC wordt gezien als meest prestigieuze en invloedrijkste competitie voor sterke dranken ter wereld.
Lees het hele bericht

Bijzondere omstandigheden voor een succesvolle eerste Drankenbeurz

Op zondag 13 en maandag 14 september jongstleden, vond in de Evenementenhal in Gorinchem de eerste editie van De Drankenbeurz plaats.
Lees het hele bericht

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Logistiek

Met een wagenpark bestaande uit 13 vrachtwagens, houden we de distributie voor het grootste gedeelte in eigen hand. Zo kunnen wij goed inspringen op uw vraag, denken we graag met u mee en houden we onze servicegraad hoog.

Back to top