Door naar content
Myers's Rum

Myers’s Rum is een Jamaicaanse rum, benoemd naar ontdekker Fred L. Myers en wordt al sinds 1879 geproduceerd. Het wordt gemaakt van pure Jamaicaanse suikerriet molasse. De rum wordt geproduceerd door middel van continue distillatie én pot still distillatie, waarna het in witte eiken vaten wordt gerijpt. De rum staat bekend om de aromatische en zoete smaak doordat er restanten van de melasse achterblijven in de rum.

Jamaicaanse rum

Jamaica, het land van Bob Marley, bountystranden en … rum! Net zoals in veel andere Caribische landen, wordt er ook in Jamaica suikerriet verbouwd, met als logisch gevolg de productie van rum. De beroemde “Jamaicaanse funk” is al eeuwen populair en staat bekend om tonen van tropisch fruit, hout, rubber, rook, kruiden, zoete karamel en molasse. Hierdoor is Jamaicaanse rum, en ook Myers’s Rum, ideaal als basis voor mixdrankjes en cocktails.

 

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top