Door naar content
Ridgemont Reserve 1792

Toen Kentucky zich in 1792 als 15e staat aansloot bij de Verenigde Staten, stond het ‘bourbon whiskey vakmanschap’ nog in de kinderschoenen.
De vele distilleerderijen in de staat Kentucky zijn ontstaan door een combinatie van vruchtbare grond voor de mais en rogge, door kalksteen gefilterd water, de perfecte weersomstandigheden en natuurlijk de passie van de distillateurs.

Ervaring

Meer dan twee eeuwen ervaring zorgt voor de distillatie van een voortreffelijke bourbon en nog steeds wordt de kunst van het distilleren verder verbeterd, wat zorgt voor de vervaardiging van unieke en onderscheidende producten.

Eerbetoon aan Kentucky

De Ridgemont Reserve 1792 is een eerbetoon aan Kentucky, de geboorteplaats van de Amerikaanse Bourbon Whiskey. Deze small batch bourbon wordt gedistilleerd in de Barton 1792 Distillery in Bardstown. De toevoeging 1792 is ontleend aan het jaar dat Kentucky officieel een staat van de Verenigde Staten werd.

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top