Door naar content
Opal Nera

Opal Nera is een prachtige donkerpaarse sambuca uit Italië. Door zijn smaak en aroma van groene anijs, steranijs, vlierbessen en citroen krijgt Opal Nera een heerlijke twist.

De vlierbessen zorgen voor de unieke paarse tint. Daardoor spreekt deze sambuca enorm tot de verbeelding en daagt uit om geproefd te worden.

Huwelijksreis Allesandro Francoli

Deze premium Italiaanse likeur is bedacht op de huwelijksreis van Allesandro Francoli, president van de beroemde Distillerie Francoli in Ghemme. Het groeide in de jaren 80 op als een revolutionair nieuw drankje en bereikte in de loop der jaren aanzienlijk internationaal succes.

Opal Nera 'the dark secret'

Het ‘bevroren’ glas geeft mysterieuze schaduwen weer, waar de iconische elementen van het merk naar boven worden gebracht. Op de fles staat een numerieke code, welke op te lossen is met behulp van de metalen ring op de hals van de fles. Klein tipje van de sluier: de letters en nummers onthullen de woorden ‘the dark secret’.

Gruppo Francoli & Impatto Zero

De Francoli familie distilleert al sinds 1875 en is een zeer gewaardeerde producent van heerlijke grappa, likeuren en spirits. Ze zijn de eerste grappa distilleerderij welke officieel het certificaat ‘impatto zero’ ontving. Dit betekend dat de distilleerderij volledig CO2 neutraal is, door onder andere het aanplanten van nieuwe bossen in Costa Rica!

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top