Door naar content
Hellyers Road Tasmanian Whisky

De Hellyers Road Distillery is een prachtige boetiekwhiskydistilleerder die zich nabij het plaatsje Burnie in het noordwesten van Tasmanië bevindt. Een uithoek in de wereld. Maar wel een uithoek waar de omgeving perfect is voor het maken van goede whisky van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zuiver water en hoge kwaliteit graan zijn hier voldoende voorhanden. Het is niet voor niets dat Hellyers Road dan ook geregeld prijzen van internationale allure in de wacht weet te slepen.

Het verhaal van Hellyers Road is even onwaarschijnlijk als lonend. Het begint in de buurt van het stadje Burnie. De distilleerderij is opgericht door een groep melkveehouders. Zij vernoemden de distilleerderij naar Henry Hellyer, een ontdekkingsreiziger die voor zijn werkgever (The van Diemen's Land Company) rond 1827 het noordwesten van Tasmanië in kaart bracht. Het verhaal van Hellyers Road is een vooruitziende blik, vastberadenheid en toewijding, geïnspireerd door Henry's geest om een whisky te creëren die de smaak en het karakter van Tasmanië weerspiegelt.

Website: https://hellyersroaddistillery.com.au/

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top