Door naar content
Osborne Veterano Brandy

Veterano 

Het begon allemaal met Tomas Osborne, die in 1772 Osborne heeft opgericht. Tegenwoordig distilleert de Osborne familie al meer dan 240 jaar met grote toewijding brandy’s van hoge kwaliteit, waaronder de Veterano.

Distillaat uit Spanje

Veterano brandy is misschien wel het meest bekende distillaat uit Spanje. Sinds 1880 boeit het merk consumenten over de hele wereld, met haar constante en sublieme zachte smaak.

Het proces van de brandy

Het proces van deze mooie brandy start met een zorgvuldige selectie van de eau-de-vie, die wordt gedistilleerd in de distilleerderij die sinds 1880 in werking is voor Osborne. In deze distilleerderij van Osborne wordt de kennis en ervaring uit het verleden verenigd met moderne distilleertechnieken. Middels speciale ‘’continuous stills’’ en ‘’copper stills’’ worden hier verschillende stijlen brandy gedistilleerd, die vervolgens op Amerikaanse eikenhouten vaten een minimale vatlagering van een jaar ondergaan. De Amerikaanse eikenhouten vaten zijn voorheen gebruikt voor premium Oloroso en Amontillado sherries. Dit zorgt voor een intens fruitige smaak en geur.

Website: Osborne

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top