Door naar content
Habitation Velier

Port Mourant, Forsyths, Hampden en Foursquare: Habitation Velier is ‘s werelds enige reeks Pure Single Rums van stills en distilleerderijen welke een referentiepunt zijn voor rum liefhebbers van over de hele wereld! Het zijn 100% pot still rums, waar het volledige rijpingsproces in de tropen wordt voltooid zonder enige toevoeging van suiker.

Het idee achter het project is om consumenten voor te lichten en om de artisanale kunst van het distilleren te promoten. Op elke fles staat welke still er gebruikt is voor de distillatie en ook een afbeelding van de distillatieketel. 

Pure Single Rum

De term Pure Single Rum definieert een rum van één enkele distilleerderij, uitsluitend gedistilleerd in pot stills. Deze definitie is opgezet door levende rum legende en CEO van Velier Luca Gargano en komt van de Gargano Rum Classificatie, welke overal ter wereld bekend is en gebaseerd is op de manier van distilleren.

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top