Door naar content
Fratello Hazelnut Liqueur

Fratello is een premium Italiaanse likeur, verkregen uit hazelnoten geteeld in de regio Piemonte in Italië. Fratello hazelnootlikeur bevat ook cacao, vanille uit Madagaskar en vlierbloesem van de hellingen uit de nabijgelegen Alpen.

Serveer met..

Drink Fratello puur met ijs, bij de koffie, in de mix, in de Tiramisu, of in de Affogato (Fratello over vanille ijs met warme espressokoffie).

Distillerie Francoli

Fratello Hazelnut Liqueur wordt gemaakt door Distillerie Francoli. De distilleerderij is gevestigd in Ghemme, in het noorden van Italië. Het bedrijf is nog steeds in het bezit van de familie. Het alom gerespecteerde familiebedrijf is één van de bekendste makers van de mooiste grappas en likeuren van Italië.

 

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top