Door naar content
Eagle Rare Kentucky Straight Bourbon

Eagle Rare

Eagle Rare Kentucky Straight Bourbon is een uitmuntende premium bourbon whiskey. Deze bourbon heeft de naam Eagle Rare gekregen omdat het één van Amerika’s beste bourbon whiskey’s is en slechts in beperkte hoeveelheden op de markt wordt gebracht. De op de fles afgebeelde zeearend, staat symbool voor de Amerikaanse vrijheid en onafhankelijkheid.

Single Barrel Bourbon

Deze Single Barrel Bourbon wordt gebotteld op de beroemde Buffalo Trace Distillery in de Amerikaanse staat Kentucky en is de enige bourbon die 5 keer een dubbele gouden medaille heeft behaald, tijdens de gerenommeerde World Spirits Competition in San Francisco.

Meesterlijke creatie

Eagle Rare Kentucky Straight Bourbon Whiskey is dan ook een meesterlijke creatie. De drank heeft minstens tien jaar zorgvuldig gerijpt en heeft een hoger aandeel rogge dan bijvoorbeeld Buffalo Trace. De zeldzaamheid van deze indrukwekkende bourbon komt naar voren in zijn complexe aroma en soepele aanhoudende smaak. Met zijn unieke smaakbeleving maakt Eagle Rare zijn naam meer dan waard.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top