Door naar content
Merrys Irish Cream Liqueur

Merrys is de zachte, lichte chocolade likeur van witte chocolade met Ierse whiskey en verse room. Merrys White Chocolate wordt sinds 1994 bereid door Robert A. Merry & Co in Clonnel, in de Ierse regio Tipperary. Door de ambachtelijke bereiding met verse room en in kleine productieruns, garandeert Merrys de optimale versheid en smaak van het product.

Merrys, mooi in balans

De selectie van de beste Ierse whiskey en verse room, verfijnde witte chocolade en vanille geven Merrys de mooie smaak balans; niet te zwaar, niet te dik, niet te zoet, maar gewoon erg lekker.

Onderscheiding

Merrys behoort tot de meest bekroonde Irish cream likeuren. Recente onderscheidingen voor Merrys zijn de gouden medaille bij de San Francisco World Spirits Competition, goud bij de International Spirits Challenge en dubbel goud bij de China World Awards.

Cream likeuren

Drink Merrys puur, gekoeld of met ijsblokjes. Ook heerlijk in de koffie, als topping bij desserts of verwerkt in taarten. De techniek voor productie van cream likeuren is ontwikkeld in Ierland. De kwalificatie ‘Irish cream liqueur’ heeft inmiddels een beschermde geografische status, garantie voor de Ierse herkomst en het gebruik van Ierse whiskey en Ierse room.

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top