Door naar content
Pravda Vodka

De historie van Pravda Vodka, ‘The World’s Finest Vodka’, gaat terug tot 1743. De distilleerderij van Pravda Vodka is gevestigd in de Poolse Karpaten in het district Bielsko-Biala. Dit gebied kenmerkt zich door de uitstekende omstandigheden om premium vodka te maken. In Pravda vodka komt het beste van elk productie element samen. De ingrediënten, eveneens afkomstig uit Bielsko-Biala, zijn zeer verfijnd, uit de Karpaten komt het puurste bronwater en van de velden van Weilkopolska komt de iets zoetige, laat geoogste rogge, die voor een zachte, milde smaak zorgt.

Voor de liefhebber

Pravda wordt geproduceerd middels een uniek vijf-staps distillatieproces en het distillatieproces staat onder continue toezicht van de gerenommeerde ‘’master distiller’’ Aleksandra Kulak . Er bestaat geen ander vodka die met zoveel liefde, passie en toewijding wordt gemaakt. Pravda Vodka is een ‘’handmade’’ vodka voor de echte liefhebber.

Website: http://www.pravdavodka.com/

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top