Door naar content
PRAVDA Bio Vodka 40% 0,70 ltr.

Over dit product

Pravda Bio wordt gemaakt van 100% biologische rogge. De aangename aroma's van deze vodka zijn te danken aan zijn eenvoud. Pravda gebruikt geen enkele behandeling of functionele toevoegingen in het productieproces. Het is pure vodka; pure natuurlijke ingrediënten.

Het telen van biologische rogge vereist dat de boer uitsluitend natuurlijke landbouwmethoden en schone grond gebruikt. Om dit te bereiken, moeten de velden gedurende 2 jaar natuurlijke zuiveringsprocessen ondergaan voordat de ecologische teelt kan beginnen. In de teelt van deze granen zijn geen kunstmatige groeimiddelen of chemische pesticiden toegestaan. Hoewel de totale hoeveelheid vodka die uit dergelijke granen wordt verkregen aanzienlijk lager is dan bij massaproductie, is de grondstof van uitzonderlijke smaak. De keuze voor grondstoffen die vrij zijn van kunstmatige ingrepen en chemicaliën is niet alleen een keuze voor smaak, maar ook een keuze voor gezondheid en milieuverantwoordelijkheid.

Pravda Bio is uitermate geschikt voor speciale diëten. De vodka bezit de volgende kenmerken:

  • Kosher-certificaat - uitgegeven door de Orthodoxe Unie
  • Glutenvrij 
  • Vegan 
  • Biologisch

Proefnotities
Geur: Het gebruik van biologische rogge vind je terug in de geur.
Smaak: Het zoete van biologische rogge zorgt ervoor dat deze vodka zacht van smaak is.
Afdronk: Kort en zacht.

Serveersuggestie:
Pravda Espresso Martini

Over de producent Pravda Vodka

In 1743, in het zuiden van Polen in het Bieksko-Biala district en aan de grens van het Karpatisch gebergte, werd ontdekt dat het geheim van de fijnste vodka wordt bepaald door een uniek 5-staps distillatieproces. De zoete, laat-geoogste rogge uit de nabijgelegen Wielkopolska velden speelden hierbij een grote rol, daar het een zachtere smaak geeft dan traditionele granen. Ze combineerden het voortreffelijke distillaat met uitzonderlijk zuiver en zacht water uit een nabijgelegen berg bron. Het zorgvuldige blenden van het distillaat met dit water leverde Pravda Vodka op. De rest geschiedde: weinig vodka's worden sindsdien met zoveel liefde en aandacht gemaakt als Pravda Vodka. 


Meer informatie over de producent
Land van herkomst Polen Alcohol 40.0
Producent Pravda Vodka Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot β€˜The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top