Door naar content
PRAVDA Cherry Vodka 37,5% 0,70 ltr

Over dit product

Pravda vodka komt in verschillende soorten en smaken. Voor Pravda Cherry Vodka worden zwarte kersen uit Zwitserland gedistilleerd met Pravda om de natuurlijke rijpe smaak van de kersen te verkrijgen. 

Cocktailtip:
Classic Cherry Martini: Schenk 30 ml Pravda Cherry Vodka en 60 ml cola in een martini glas gevuld met ijs. Roer en serveer met een kers. 

Over de producent Pravda Vodka

In 1743, in het zuiden van Polen in het Bieksko-Biala district en aan de grens van het Karpatisch gebergte, werd ontdekt dat het geheim van de fijnste vodka wordt bepaald door een uniek 5-staps distillatieproces. De zoete, laat-geoogste rogge uit de nabijgelegen Wielkopolska velden speelden hierbij een grote rol, daar het een zachtere smaak geeft dan traditionele granen. Ze combineerden het voortreffelijke distillaat met uitzonderlijk zuiver en zacht water uit een nabijgelegen berg bron. Het zorgvuldige blenden van het distillaat met dit water leverde Pravda Vodka op. De rest geschiedde: weinig vodka's worden sindsdien met zoveel liefde en aandacht gemaakt als Pravda Vodka. 


Meer informatie over de producent
Land van herkomst Polen Alcohol 37.5 Subgroep Wodka
Producent Pravda Vodka Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot β€˜The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top