Door naar content

Groen genieten met Pravda Bio Vodka

12 oktober 2023

Natuurlijk, duurzaam en smaakvol: Pravda heeft een Bio Vodka aan het assortiment toegevoegd. Pravda Bio Vodka wordt gemaakt van 100% biologische rogge en is verpakt in een prachtige designfles.

Biologisch

Het telen van biologische rogge vereist dat de boer uitsluitend natuurlijke landbouwmethoden en schone grond gebruikt. Om dit te bereiken moeten de velden gedurende 2 jaar natuurlijke zuiveringsprocessen ondergaan voordat de ecologische teelt kan beginnen.

In de teelt van deze granen zijn geen kunstmatige groeimiddelen of chemische pesticiden toegestaan. Hoewel de totale hoeveelheid vodka die uit dergelijke granen wordt verkregen aanzienlijk lager is dan bij massaproductie, is de grondstof van uitzonderlijke smaak. De laat geoogste rogge uit de regio Bielsko-Biala is van de hoogste kwaliteit en fijnste smaak.

Puurheid

Pravda Bio Vodka staat bekend om zijn zuiverheid en neutrale smaak, dit komt mede dankzij het kristalheldere water uit een bergbron in de Karpaten.

Daarnaast zorgen biologische productiemethoden ervoor dat er geen residuen van schadelijke chemicaliën in de grondstoffen achterblijven. Dit bevordert de zuiverheid van de vodka.

De keuze voor grondstoffen die vrij zijn van kunstmatige ingrepen en chemicaliën is niet alleen een keuze voor smaak, maar ook een keuze voor gezondheid en milieuverantwoordelijkheid.

Groeiende consumentenvraag

Veel consumenten zijn tegenwoordig op zoek naar biologische producten vanwege gezondheids- en milieubewuste redenen. Pravda Bio komt tegemoet aan de vraag van deze groeiende markt.

Keurmerken

Pravda Bio is uitermate geschikt voor speciale diëten. De vodka bezit de volgende ken- en keurmerken:

  • Kosher-certificaat - uitgegeven door de Orthodoxe Unie
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Biologisch

Proefnotities

  • Geur; het gebruik van biologische rogge zorgt voor een licht boterige vodka met tonen van citrusaroma’s en broodkorst.
  • Smaak; fris, uniek zacht, zoete aroma's.
  • Afdronk; kort en zacht.
Serveersuggestie

Pravda Bio Espresso Martini

Bestelinformatie

Pravda Bio Vodka is reeds voorradig en vrij te bestellen bij De Monnik Dranken.

110347 | PRAVDA Bio Vodka 40% 0,70 ltr

 

Back to top