Door naar content

Over dit product

Deze diep amberkleurige whiskey heeft een complex aroma van vanille , mint en melasse. Aangenaam zoet van smaak met tonen van bruine suiker en kruidigheid die eiken verraadt. Toffee, donker fruit en anijs. Deze soepele whiskey heeft een lange afdronk en een serieuze diepte.

Website Buffalo Trace: www.buffalotrace.com Extra website: www.sazerac.com

Over de producent Buffalo Trace

Buffalo Trace: The most awarded distillery in the world !

De distilleerderij is gevestigd in Frankfort, Kentucky en is de oudste continu producerende distilleerderij in Amerika.

Overstromingen, branden, tornado's en zelfs de drooglegging hebben de Buffalo Trace Distillery nooit tegengehouden. Met grote toewijding, respect voor het verleden en een onbevreesd innovatievermogen overleeft de distilleerderij al meer dan twee eeuwen.

De oude sporen die de rondtrekkende bizons achterlieten in de wildernis van Amerika leidden de eerste pioniers en ontdekkingsreizigers westwaarts door Amerika. Één van die sporen leidde naar de oevers van de rivier de Kentucky, de plek waar de Buffalo Trace Distillery nu al meer dan 200 jaar nog steeds zijn bourbon whiskey maakt. Als eerbetoon aan de machtige bizons en de ruige, onafhankelijke geest van de pioniers die deze bizons richting westen volgden, is de Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey gecreëerd.
Meer informatie over de producent
Land van herkomst Verenigde Staten Alcohol 40.0 Subgroep Whisky
Producent Buffalo Trace Groep Gedistilleerd Kleur Amber

Ervaar onze spirits zelf

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top