Door naar content
Uitgelicht


Assortiment

WORLD WIDE

Kaart aan het laden

Bellussi Prosecco Brut DOC
Bellussi Prosecco Brut DOC

Bellussi is een toonaangevende specialist in sprankelende Prosecco's en andere Spumantes. Daar is deze Bellussi Prosecco Brut DOC een mooi voorbeeld van. Het is een helder lichtgele Prosecco, met een frisse fruitige geur met nuances van appel, peer en een vleugje exotische vruchten. Bellussi Brut Prosecco is zachtdroog van smaak met een mooie mousse.

Media

Wijnkenner

Lees elk kwartaal over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijn, achtergrond verhalen, interviews en recepten. Laat u inspireren en vraag hier het magazine aan.

Contact

Robert geeft u graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Robert deze beantwoorden!

Cases

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.

Caseoverzicht

Wijn

Domaine du Pré Semelé Sancerre & Domaine Landrat Guyollot Pouilly Fumé aanbevolen door Decanter Magazine

Zowel de Sancerre van Domaine du Pré Semelé als de Pouilly Fumé van Domaine Landrat Guyollot kunnen zich volgens Decanter uitstekend meten met de top sauvignon blanc wijnen uit de Loire.

Nieuwsoverzicht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top