Door naar content

Spearhead Spear Club

Ingrediënten:

  • 25ml      Spearhead Single Grain Scotch Whisky
  • 22.5ml   Citroensap
  • 15ml      Droge vermouth
  • 15ml      Suikersiroop
  • 15ml      Eiwit (1/2 ei)
  • Garnering | 10 Frambozen
Methode Muddle, Shake & Strain
Glas Cocktailglas

Bereidingswijze:

Vul het cocktailglas met ijs om het te koelen. Doe 7 frambozen in een shaker en stamp ze voorzichtig door elkaar. Voeg de Spearhead Single Grain Scotch Whisky, het citroensap, de droge vermouth, het suikersiroop en het eiwit hier aan toe en schud goed. Voeg vervolgens ijs toe aan de shaker en schud nogmaals goed. Gooi het ijs uit het cocktailglas en zeef de cocktail erin. Garneer met drie frambozen aan een pinnetje.

Spearhead Spear Club
Back to top