Door naar content

Drankenbeurz 2020 – Gorinchem

13 & 14 sep 2020

De DrankenbeurZ vindt op zondag 13 en maandag 14 september plaats in Evenementenhal Gorinchem. Twee dagen lang is dit dé ontmoetingsplaats voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie.

DrankenbeurZ is de opvolger van de Dranken Pakket Expo en daarvoor de Slijtersvakbeurs. In Gorinchem presenteren wij ons uitgebreide assortiment wijnen en gedistilleerde dranken.

Hans Olde Monnikhof over de DrankenbeurZ; “We hopen en verwachten vele bestaande contacten te mogen ontvangen, maar ook potentiële relaties die we kunnen interesseren om zaken te doen met ons innovatieve en professionele familiebedrijf. Een vakbeurs is bij uitstek de gelegenheid om slijters en wijnhandelaren op ideeën te brengen. Met ons portfolio aan onderscheidende dranken vertrouwen wij erop bezoekers te inspireren.”

Covid-19 & bezoekerspas

In verband met de Covid-19 maatregelen zal er gewerkt worden met tijdsblokken (max. 350 bezoekers per blok) en toezicht worden gehouden op naleving. Om controle te houden op de bezoekersaantallen per tijdsblok is het verplicht om een bezoekerspas aan te vragen.

Bezoekerspas DrankenbeurZ aanvragen

 

 

Back to top