Door naar content

International Whisky Festival 2024 in Den Haag

15 nov 2024 - 17 nov 2024

Het International Whisky Festival 2024 in Den Haag staat weer voor de deur en natuurlijk is De Monnik Dranken ook dit jaar aanwezig op dit prestigieuze evenement. Van vrijdag 15 november tot en met zondag 17 november 2024 wordt de sfeervolle Grote Kerk in Den Haag omgetoverd tot het walhalla voor whiskyliefhebbers. Dit jaarlijkse festival trekt bezoekers van over de hele wereld die komen genieten van de rijke diversiteit aan whisky’s en de diepgaande kennis die hier wordt gedeeld.

Tijdens het festival kunt u kennismaken met een fraaie selectie whisky’s uit het uitgebreide assortiment van importmerken die De Monnik Dranken vertegenwoordigt. Van zeldzame bottelingen tot vertrouwde klassiekers, wij bieden een breed scala aan whisky’s die de veelzijdigheid van dit edele distillaat benadrukken. Of u nu een doorgewinterde whiskykenner bent of nog aan het begin staat van uw ontdekkingstocht, onze selectie biedt voor ieder wat wils.

Daarnaast verzorgen wij diverse masterclasses waarin u onder leiding van gerenommeerde whisky-experts dieper kunt ingaan op specifieke merken en whisky’s. Dit is een uitgelezen kans om uw kennis te verrijken en nieuwe, bijzondere whisky’s te ontdekken in een intieme en leerzame setting.

Masterclasses door De Monnik Dranken

Tijdens het International Whisky Festival verzorgt De Monnik Dranken de volgende exclusieve masterclasses:

  • Tomintoul / Glencadam Masterclass: Gegeven door Gabriele Trucionyte op vrijdagmiddag. Proef onder andere de Tomintoul Seiridh en Glencadam 18YO.
  • Douglas Laing - Over 75 Years of Heritage: Gegeven door Lucie Stroesser op vrijdagavond, met een line-up van onder meer de Epicurean Calvados Finish en een exclusieve Jura 24YO.
  • Amrut Indian Single Malt: Gegeven door Pramod Kashyap op zaterdagmiddag. Ontdek de rijke smaken van Amrut, inclusief de Amrut Fusion en Little Greedy Angels.
  • Boann Distillery - Single Pot Still Tasting: Gegeven door Stephen Randles op zaterdagavond. Een unieke kans om nieuwe releases van Boann te proeven.
  • Glengoyne en Rosebank Masterclass: Gegeven door Gordon Dallas op zondagmiddag, inclusief beklimming van de toren van de Grote Kerk en proeverij van zeldzame expressies zoals de Rosebank 32YO.

Deze masterclasses bieden u een unieke kans om dieper in te gaan op specifieke whisky’s. Zorg ervoor dat u op tijd boekt, want plaatsen zijn beperkt.

Praktische Informatie

Het International Whisky Festival vindt plaats in de Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, Den Haag. De deuren openen op vrijdag 15 november om 18:00 uur. Kaarten voor zowel het festival als de masterclasses zijn verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest bijzondere whisky-evenementen van het jaar!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Voor meer informatie omtrent de kaartverkoop gaat u naar Tickets International Whisky Festival 2024

Back to top