Door naar content

Maltstock 2024, the relaxed weekend! – Overasselt

06 sep 2024 - 08 sep 2024

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 september 2024 vindt de 15e editie van Maltstock plaats in het prachtige natuurgebied bij Het Buitencentrum in Overasselt, nabij Nijmegen. Maltstock staat bekend als het meest ontspannen whisky-evenement ter wereld, waar whiskyliefhebbers samenkomen om te genieten van een weekend vol whisky, eten en gezelligheid.

Wat kun je verwachten?

All-Inclusive weekend: Bij Maltstock is alles inbegrepen. Dit betekent dat je verblijf, maaltijden en drankjes allemaal bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Gasten verblijven in slaapzalen of kunnen kiezen voor meer privé-opties zoals cabins. De maaltijden variëren van een heerlijk Schots ontbijt tot uitgebreide diners, inclusief een groot buffet op vrijdag en een BBQ op zaterdag.

Whisky delen: Een uniek aspect van Maltstock is de 'sharing table', waar deelnemers flessen whisky meebrengen om te delen met anderen. Dit resulteert in meer dan 200 geopende flessen die gedurende het weekend beschikbaar zijn voor proeverijen.

Masterclasses en sessies: Het weekend biedt diverse whisky masterclasses en 'Drinks with...' sessies, waar deelnemers kunnen leren van experts uit de industrie en een breed scala aan whisky's kunnen proeven. Deze sessies zijn gratis en ontworpen om zeer ontspannen en informeel te zijn.

Activiteiten: Naast whisky proeven zijn er verschillende activiteiten zoals een 'retox walk' door het omliggende natuurgebied, kampvuurbijeenkomsten en een midnight café voor sociale interacties tot laat in de nacht.

Locatie

Het Buitencentrum biedt een perfecte setting voor Maltstock met uitgebreide binnen- en buitenfaciliteiten, inclusief verzamelruimtes, chill-out zones en voldoende slaapgelegenheden. Gelegen in het prachtige natuurreservaat Hatertse Vennen, biedt het een serene achtergrond voor het evenement.

Tickets

Tickets voor het weekend beginnen vanaf € 290,00 inclusief alle genoemde voorzieningen en activiteiten. Voor meer details en om tickets te kopen, bezoek de officiële Maltstock website.

Beleef een onvergetelijk whiskyweekend bij Maltstock 2024 – een evenement dat je niet wilt missen!

Back to top