Door naar content

Lancering van de Remarkable Regional Malts ‘The Dutch Editions’ op 7 & 8 oktober tijdens het 100-jarig jubileum!

11 september 2018

Remarkable Regional Malts: The Dutch Editions

The Dutch Editions

Lancering van de Remarkable Regional Malts ‘The Dutch Editions’ op 7 & 8 oktober tijdens het 100-jarig jubileum!

Met gepaste trots presenteren wij u de speciaal geselecteerde ‘Dutch Editions’ uit de serie van de Remarkable Regional Malts. In samenwerking met Douglas Laing zijn wij verheugd u te kunnen melden dat deze serie officieel gelanceerd zal worden tijdens ons jubileum en vanaf dan verkrijgbaar zal zijn. Derhalve zullen de bezoekers voorrang krijgen voor wat betreft de allocatie (op=op).

The Dutch Editions

Met de ‘Dutch Editions’ van de Remarkable Regional Malts hebben we getracht de Nederlandse identiteit terug te laten komen met de Delfts blauwe uitstraling. Tevens is het uiteraard geen toeval dat de serie opgeteld een leeftijd heeft van 100 jaar. Kortom, een unieke range met limited editions die menig whisky hart sneller zal doen laten kloppen.

Douglas Laing & Co

Douglas Laing & Co werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is heden ten dage een toonaangevende maker en leverancier van de beste Schotse whisky’s, met een specialisatie in Single Casks, Single Malts en Small Batch Malt Scotch whisky’s. Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Fred Douglas Laing en is nog steeds eigendom van familie Laing en wordt ook nog steeds gerund door de familie.

De bedrijfsfilosofie van Douglas Laing is om zo te bottelen als de distilleerder het bedoelt: dat wil zeggen, op hoge sterkte en non-chill gefilterd, zodat het robuuste en unieke karakter van de whisky behouden blijft. De reputatie van Douglas Laing en de vele awards die zij hebben weten te behalen door de jaren heen, zijn het bewijs van dit ethos. Big Peat 20 Years Old The Dutch Editions The Epicurean 20 Years Old The Dutch Editions Scallywag 20 Years Old The Dutch Editions Timorous Beastie 20 Years Old The Dutch Editions Rock Oyster 20 Years Old The Dutch Editions

Back to top