Door naar content

Lancering van ‘The Wine Finishes’ van Loch Lomond op 7 & 8 oktober tijdens het 100-jarig jubileum!

13 september 2018

 ‘The Wine Finishes’ van Loch Lomond

Met gepaste trots presenteren wij u de ‘wine finishes’ serie. In samenwerking met de Loch Lomond Distillery en de wijnhuizen Viña Ventisquero (uit Chili), Negro (uit de Piëmonte in Italië), Phebus (uit Argentinië) en Bodegas Faustino (uit de Rioja in Spanje), zijn wij verheugd u te melden dat deze serie officieel gelanceerd zal worden tijdens ons jubileum en vanaf dan verkrijgbaar zal zijn. Derhalve zullen de bezoekers voorrang krijgen voor wat betreft de allocatie (op=op).

Met de ‘wine finishes’ van de Loch Lomond Distillery hebben we een onderscheidend concept mogen lanceren waarbij het beste van twee werelden samenkomt. De Loch Lomond Distillery heeft vijf identieke Single Casks geselecteerd.

De whiskies uit deze vaten hebben vervolgens een finish gehad op verschillende wijnvaten, geselecteerd door de bovengenoemde wijnleveranciers van ons bedrijf. Wat geresulteerd heeft in 5 verschillende Single Casks whiskies met typische Loch Lomond kenmerken, die de uniekheid danken aan de finish op de verschillende wijnvaten.

Of zoals men dat zo mooi kan zeggen op zijn Engels: ‘’Best of both worlds are coming together’.

Back to top