Door naar content

Scallywag wint Double Gold tijdens de San Francisco World Spirits Competition 2019

02 april 2019
Scallywag wint Double Gold in San Francisco

Scallywag wint Double Gold tijdens de San Francisco World Spirits Competition 2019

OLDENZAAL - Dinsdag 2 april 2019 Tijdens de laatste editie van de San Francisco World Spirits Competition heeft Scallywag een dubbele gouden medaille gewonnen. Daarnaast werd deze kleine boef aangemerkt als 'the Ultimate Distillation of Scotland’s Whisky Region'.
Cara Laing over Scallywag
Cara Laing, Directeur Whisky bij Douglas Laing zegt; "Dit is weer een geweldige prijs voor onze Speyside Malt Whisky. Scallywag is over de gehele wereld een favoriet en zijn populariteit neemt nog steeds verder toe. In Douglas Laing-stijl wordt Scallywag met trots gebotteld zonder koude filtratie en wordt er geen kleurstof toegevoegd. De whisky wordt gebotteld op een alcoholpercentage van 46% en heeft overwegend gerijpt in Oloroso en PX sherry vaten, waardoor een fruitige Speysider ontstaat die rijk van smaak is".
Scallywag Speyside Blended Malt Scotch Whisky
Scallywag werd in 2013 toegevoegd aan de Remarkable Regional Malts van Douglas Laing. De naam en vormgeving van deze whisky is geïnspireerd op de liefde van de Douglas Laing familie voor Fox Terriërs. Deze honden staan bekend om hun lieve maar toch ook ondeugende karakter. De naam Scallywag en het ontwerp met de Fox Terriër zien zij als het meest passend voor deze rijkelijk gekruide en heerlijk zoete malt whisky. Scallywag Double Gold
Malt Maniacs award
Tevens won Scallywag 10 YO de "daily dram" award op Malt Maniacs. Een mooie beloning voor deze limited edition Speyside blended malt whisky. Scallywag 10 YO Limited Edition is een ode aan het 70-jarig jubileum van Douglas Laing en omdat een hondenjaar gelijk is aan 7 levensjaren van een mens wordt deze unieke editie na 10 jaar gebotteld. 109479 Scallywag 10 Years Old Limited Edition Speyside Malt Scotch Whisky 0.70 ltr Scallywag 10 Years Old Limited Edition Speyside Malt Scotch Whisky    
Back to top