Door naar content

Bourbon, Blues en BBQ!

01 juli 2019
Bourbon Blues en BBQ

Bourbon, Blues en BBQ!

OLDENZAAL - Donderdag 27 juni 2019 Terwijl Hans Olde Monnikhof 's middags net weer voet had gezet op Nederlandse bodem, na prachtige rondreis door de zuidelijke staten van Amerika, mocht De Monnik Dranken op reis naar de US Embassy in Den Haag.
Independence Day
Afgelopen donderdag 27 juni werd Independence Day gevierd op de Amerikaanse Ambassade. Dit terwijl Independence officieel op 4 juli wordt gevierd. Wij, als importeur van o.a. Buffalo Trace Bourbon Whiskey, konden natuurlijk niet ontbreken! Na een flinke security check in, om en rond de bus, kon er eindelijk gelost worden.
Genieten met Buffalo Trace
Ruim 100 feestgangers hebben genoten van Buffalo Trace in de mix met Fever Tree Ginger Ale en limoen. Tevens kon men Colonel E.H. Taylor en Eagle Rare proeven. Verder was er een live band die de bezoekers van Amerikaanse live muziek voorzag. Terwijl de voetjes van de vloer gingen werd de honger gestild door een heerlijke barbecue.
Bedankt
Al met al een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar. Namens De Monnik Dranken was Frans Temmink aanwezig om de merken te vertegenwoordigen. Uiteraard zijn de meeste Amerikanen alΒ  bekend met merken van Sazerac Company. Via deze weg willen wij de organisatie bedanken voor de gastvrijheid.
Back to top