Door naar content

Nordés Gin verrast in voormalige gevangenis Utrecht

17 juni 2019
Nordés Gin verrast in voormalige gevangenis Utrecht

Nordés Gin verrast in voormalige gevangenis Utrecht

UTRECHT - vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2019 In het Pinksterweekend vond het Gin Festival in Utrecht plaats. Het festival werd voor de 3e keer gehouden en de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein was voor de gelegenheid omgetoverd tot de Gin-tempel van Utrecht. Een fantastische locatie met nog mooiere producten! Ruim 100 verschillende soorten gin stonden klaar voor de Utrechtse ginliefhebbers. Men kon dan ook naar hartenlust diverse gin's proeven en van de heerlijke Gin-Tonic cocktails genieten. Namens De Monnik Dranken presenteerden Joël de Kock, Ronald Anneveldt en Olivier Ensink de volgende merken; • Nordés GinHayman’s GinFilliers GinEdinburgh GinSantocci Limoncello
Nordés Gin
De bezoekers waren verrast door de diversiteit van het gin assortiment. Met name Nordés Gin werd erg goed ontvangen, mede door zijn extreem aromatisch aromatische karakter. Nordés is een intense gin met kenmerken van balsamico, eucalyptus, laurierblad, mint en duidelijke tonen van wit fruit. Het is een gin die zich niet makkelijk laat vergelijken met andere gin stijlen. De gin is gedistilleerd volgens een langzaam distillatieproces, wat de geur en de smaak ten goede komt. De basis van het distillaat is een "wine spirit" van de albariño druif. Tevens zijn de 6 "botanicals" van de gin afkomstig uit Galicië wat het plaatje van een streekproduct met eigen gezicht complimenteert.
Santocci Limoncello
Ook waren de bezoekers onder de indruk van de frisse combinatie van Santocci Limoncello in combinatie met Tonic. Santocci Limoncello bevat de drie kernwaarden van een goede limoncello: onweerstaanbaar lekker, puur en traditie, dit in combinatie met een goede tonic gaf de gasten het idee alsof ze in de Italiaanse zon genoten van een prachtig festival.
Bedankt
Wij kijken terug op een mooi festival en willen dan ook graag de organisatie van Gin Festival Utrecht en de vele enthousiaste bezoekers bedanken voor twee geweldige dagen.
Back to top