Door naar content

Edinburgh Gin wint 2 prijzen tijdens Icons of Gin Awards in Londen

01 maart 2019
Edinburgh Gin wint 2 prijzen tijdens Icons of Gin Awards in Londen

Edinburgh Gin wint 2 prijzen tijdens Icons of Gin Awards in Londen

OLDENZAAL - Vrijdag 1 maart 2019 Elk jaar organiseert het internationale Gin Magazine de prestigieuze Icons of Gin Awards. Eind februari werden in London de winnaars bekend gemaakt. Distillery Manager Finlay Nicol en Head Distiller David Wilkinson waren hierbij aanwezig en mochten maar liefst 2 prijzen meenemen naar Edinburgh.
Distiller of the Year Award
De eerste prijs was voor Head Distiller David Wilkinson. Hij won de Distiller of the Year Award. Dit is een mooie beloning voor het fraaie werk dat hij de laatste jaren heeft verricht. Onder zijn leiding is Edinburgh Gin opgeklommen tot één van de meest succesvolle gins van Schotland en de UK.
Distillery Attraction  of the Year Award
Daarnaast won Edinburgh Gin de Distillery Attraction  of the Year Award. En dat is eigenlijk niet zo gek wanneer je bedenkt dat de distilleerderij midden in het bruisende centrum van Edinburgh is gevestigd. Bezoekers van over de hele wereld komen om het historische erfgoed van Edinburgh te bekijken. Daarnaast krijgt men tijdens de Edinburgh Gin Distillery Tours de mogelijkheid om te ontdekken hoe de veel bekroonde gins van Edinburgh Gin wordt gemaakt. Edinburgh Gin Distillery Tours De Edinburgh Gin Distillery tours staan in de top 20 van Edinburgh Visitor Attractions op Tripadvisor.  Vooraf boeken is essentieel!
Over Edinburgh Gin
Als kleine small-batch distilleerderij produceert Edinburgh Gin een dynamisch assortiment aan gins, geschikt voor elke gelegenheid. De hoofdvestiging van de distilleerderij ligt in de fraaie historische binnenstad van Edinburgh. Bij de distillatie laat men zich niet alleen inspireren door de lange gin geschiedenis van de stad, maar ook door de vele wetenschappers, kunstenaars, filosofen en uitvinders die Edinburgh rijk is. Op dit moment is Edinburgh Gin de meest verkochte gin van Schotland en behoort tot de top 5 gin ‘brands’ van de UK, kortom een veelbelovend gin merk! Edinburgh Gin
Back to top