Door naar content

Nieuw! Glen Scotia komt met Campbeltown Festival Editie 2019!

25 maart 2019
Glen Scotia komt met Campbeltown Festival Editie 2019

Nieuw! Glen Scotia komt met Campbeltown Festival Editie 2019!

OLDENZAAL – Maandag 25 maart 2019 Via deze weg willen wij u graag enthousiasmeren voor een zeer gelimiteerde oplage van Glen Scotia Campbeltown Single Malt Whisky uit de prachtige stal van de gelijknamige distilleerderij Glen Scotia. Vanaf +/- week 14, 2019 kunnen wij de volgende Limited Edition van Glen Scotia uitleveren; 109765 GLEN SCOTIA Vintage 2003 Peated Guyana Rum Finish Limited Edition 0,70 ltr.
Campbeltown Malts Festival 2019
Elk jaar in mei organiseert Campbeltown haar jaarlijkse whisky festival. Men kan de distilleerderijen bezoeken, deelnemen aan whisky-diners en proeverijen, er zijn ambachtelijke kraampjes, live muziek en lokale voedselproducenten laten proeven wat zij in huis hebben. Hiermee is dit evenement zoveel meer dan alleen een whiskyfestival. Het is een ode aan Campbeltown, waarbij de prachtige whisky's uit het voormalige 'Whiskyopolis’  centraal staan. Glen Scotia Glen Scotia Distillery is één van de drie nog actieve distilleerderijen in Campbeltown. Deze limited edition is dan ook gelanceerd ter ere van het Campbeltown Malts Whisky 2019. Deze prachtige geturfde whisky is gelagerd op de mooiste bourbon barrels en heeft een finish gehad van 8 maanden op Guyana rumvaten! - Niet koud gefiltreerd. - Gebotteld op 51.3% vol. - Natuurlijke kleur. - First fill Bourbon waarna een finish van 8 maanden op Guyana Rum Barrels. - Proefnotitie: Smokey & Sweet!
Allocatie
De allocatie van deze limited edition verloopt via de Verkoop Buitendienst van De Monnik Dranken. De verwachting is dat wij vanaf week 14 kunnen uitleveren en vanzelfsprekend geldt OP=OP! De Monnik Dranken heeft een beperkte allocatie derhalve kunnen wij niet garanderen dat iedereen de gevraagde aantallen ontvangt. Glen Scotia komt met Campbeltown Festival Editie 2019
Back to top