Door naar content

Martijn Pikkemaat 25 jaar bij De Monnik Dranken!

13 mei 2019

Martijn Pikkemaat 25 jaar bij De Monnik Dranken

Martijn Pikkemaat 25 jaar bij De Monnik Dranken!

OLDENZAAL – Maandag 13 mei 2019 Onze collega Martijn Pikkemaat is zaterdag 11 mei jl. in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij vanaf 7 mei jl. 25 jaar werkzaam is bij De Monnik Dranken. Dit jubileum is gevierd bij onze horeca relatie Café Restaurant ’t Sterrebos te Beuningen. Martijn, zijn echtgenote Rian en hun kinderen Silvie, Femke en Teun werden om 20.00 uur vanuit hun huis in Denekamp met een fraaie Hummer opgehaald. Om 20.30 uur kwamen ze aan bij de feestlocatie, alwaar de familie Pikkemaat werd opgewacht door alle aanwezige feestgangers.

Over Martijn

Vanaf 1989 is Martijn reeds bij ons begonnen als zaterdag- en vakantiewerker, destijds samen met een stel vrienden uit Denekamp. Een prima ploegje dat veel werk kon en wilde verzetten, met name in de emballage. Na het behalen van zijn VWO-diploma is hij een aantal jaren bezig geweest op de UT en de HTS. Daarna moest hij een klein half jaar als dienstplichtige onder de wapenrok, waarna Martijn vervolgens op 7 mei 1994 als bijna 22-jarige jongeman bij De Monnik Dranken in vaste dienst is begonnen. Na enige tijd had hij zijn draai gevonden en was hij in staat om bijna alle dagelijkse administratieve werkzaamheden te verrichten. Echter Martijns liefde lag op het vlak van de automatisering en daarin heeft hij zich vervolgens vastgebeten en gespecialiseerd. Middels zelfstudie, cursussen en internet heeft hij zijn huidige IT-niveau, ook op het gebied van programmeren, weten te bereiken. Als hoofd automatisering is Martijn alweer vele jaren lid van ons management team en samen met zijn directe collega’s Roy Wolbers en Irna Barelds verantwoordelijk voor onze totale automatisering. Er wordt op een hele directe en voor Martijn zeer herkenbare wijze op een prettige en duidelijke manier gecommuniceerd en gewerkt. Omdat hij alle facetten op logistiek en administratief gebied van De Monnik Dranken kent, is hij in staat om een zeer praktische invulling te geven aan zijn verantwoordelijkheidsgebied. De communicatie en verstandhouding met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de andere deelgebieden is uitstekend en hij heeft er duidelijk plezier in wanneer door zijn inbreng zaken en procedures beter en / of efficiënter lopen. Martijn denkt voor ons bedrijf zeer integraal, staat open voor nieuwe ontwikkelingen, is heel integer en loyaal, werkt hard en stelt zich altijd positief kritisch op. Daarnaast zijn collegialiteit en gezelligheid eigenschappen die bij hem van toepassing zijn. Kortom een Monnik MT collega met wie we heel blij zijn.

Tot slot

Het was een gezellige en geslaagde feestavond, met lekkere drankjes en een prima tapas buffet. Namens directie en MT werd Martijn toegesproken door Hans Olde Monnikhof en namens onze personeelsvereniging door Thijs van Bavel. Martijn is onderscheiden met de gouden Monnik speld en heeft twee enveloppen met inhoud ontvangen, terwijl er bloemen waren voor Rian. Momenteel zijn er 2 collega’s werkzaam met een dienstverband van 40 jaar of langer, 14 collega’s met een dienstverband tussen de 25 en 39 jaar en 29 collega’s met een dienstverband tussen de 12 ½ en 24 jaar.

Back to top