Door naar content

Phebus wijnproeverij bij Slijterij De Drankenier in IJmuiden

07 mei 2019
Phebus wijnproeverij bij Slijterij De Drankenier in IJmuiden

Phebus wijnproeverij bij Slijterij De Drankenier in IJmuiden

IJMUIDEN – Vrijdag 3 mei 2019 Op vrijdag 3 mei vond er een Phebus wijnproeverij plaats bij Slijterij De Drankenier. De Drankenier is in IJmuiden dé specialist op het gebied van bijzondere dranken. En deze vrijdagavond liet wijnexpert en sommelier Niek Beute de ongeveer 40 aanwezige bezoekers, op de hem kenmerkende en inspirerende wijze, kennismaken met de wereld van wijn.
Phebus wijnen in de kelder
De Drankenier beschikt over een prachtige en sfeervolle proefruimte onder de winkel. Hier kwamen de wijnliefhebbers samen om een gezellige avond door te brengen. Zij genoten van de wijnen van het wijnhuis Phebus uit Argentinië. Of het nu de rijke malbec wijnen van het prachtige Mendoza gebied waren of de energieke en 'gespierde' cabernet sauvignon uit Patagonië, alle wijnen vielen bijzonder goed in de smaak.
Levendige en uitbundige avond
Het was een levendige en uitbundige avond, niet alleen door de goede gastvrijheid en de smaakvolle hapjes, maar vooral ook vanwege het bruisende publiek in IJmuiden. Het was een avond om volop van te genieten! Op naar de volgende proeverij bij De Drankenier in IJmuiden! Phebus wijnproeverij bij Slijterij De Drankenier in IJmuiden
Back to top