Door naar content

Thijs Kemperink als gastspreker op sponsoravond “Vrienden van de Boeskool”

28 mei 2019
Thijs Kemperink als gastspreker op sponsoravond “Vrienden van de Boeskool”

Thijs Kemperink als gastspreker op sponsoravond “Vrienden van de Boeskool”

OLDENZAAL - Maandag 28 mei 2019 De Stichting Boeskool is Lös organiseerde dit jaar anders dan andere jaren, een sponsoravond voor de “Vrienden van de Boeskool” vooraf aan het evenement ipv achteraf. Samen met Grolsch is De Monnik Dranken één van de hoofdsponsors van dit mooie zomerevenement, dat gehouden wordt op 13 t/m 17 augustus 2019.
Monnikskap
De Monnik Dranken is er trots op, dat ze voor de elfde achtereenvolgende keer, als gastheer voor deze avond mag optreden. De sponsoravond voor de Vrienden van de Boeskool vond plaats in onze Monnikskap op maandag 27 mei 2019. We hebben al vele spraakmakende gastsprekers mogen begroeten, zoals scheidsrechter Bas Nijhuis. Gertjan Verbeek, oud trainer van o.a. F.C. Twente, SC Heerenveen en Feyenoord. Commercieel en technisch directeur bij F.C. Twente Jan van Halst. Sportpresentator Kees Jansma. Scheidsrechter Bjorn Kuipers. Oud-Heracles-voorzitter en tegenwoordig voorzitter van de raad van commissarissen bij de KNVB Jan Smit. Ex-voetballers Rene van der Gijp en Wim Kieft.
Ontvangst
Vanaf 19.30 uur werden de genodigden ontvangen. De gasten werden welkom geheten door Hans Olde Monnikhof en daarna door Wim Lasonder, voorzitter van Stichting Boeskool is Lös. Na het zien van een mooie teaser van de komende editie van de Boeskool is Los, kondigde Wim de gastspreker van de avond aan. Thijs Kemperink bij De Monnik Dranken
Thijs Kemperink
De gastspreker van dit jaar was niemand minder dan Thijs Kemperink uit Albergen. Thijs is standup comedian, cabaretier en presentator. Hij omschrijft zichzelf als een bourgondische Tukker, gek op gezelligheid en houdt zich graag bezig met de zaken waar het echt om draait in het leven. Hij houdt er van om een mooi verhaal te vertellen, wat dicht bij hem staat en waar veel humor in zit. Want lachen is gezond!  De zaal was dan ook één luisterend oor, op het moment dat Thijs met veel humor zijn komische verhalen ten gehore bracht.
Sponsormogelijkheden
Mark Arends sprak daarna namens de sponsorcommissie de gasten nog even toe, over de diverse sponsormogelijkheden voor de komende editie. In 2020 viert de Boeskool is Lös haar 50-jarig jubileum.
Naborrelen
Na afloop van alle sprekers werd er nog gezellig nagepraat, onder het genot van een drankje en een hapje, gastvrij en vakkundig verzorgd door onze Monnik collega’s Esther de Leeuw, Bastian Nijhuis en René Seiger.
Geslaagde avond
Zowel voor de mensen van de Boeskool is Lös als voor De Monnik Dranken / Grolsch was het een hele gezellige en geslaagde feest- en netwerkavond, waarbij eenieder met een voldaan gevoel huiswaarts keerde. Thijs Kemperink als gastspreker op sponsoravond “Vrienden van de Boeskool”_1
Back to top