Door naar content

Personeelsfeest De Monnik Dranken 2019

11 november 2019

Personeelsfeest De Monnik Dranken 2019

OLDENZAAL – Zaterdag 9 november 2019 In verband met de drukte vorig jaar en de festiviteiten rondom ons 100-jarig bestaan, hebben we toen ons personeelsfeest overgeslagen. Maar afgelopen zaterdag 9 november 2019 was er weer het gezellige feest in het najaar, voor alle collega’s met aanhang van De Monnik Dranken.
QuaKoken
Dit jaarlijkse feest georganiseerd door onze personeelsvereniging, hebben we deze keer gehouden bij onze horecarelatie QuaKoken in Oldenzaal. Vanaf 20.00 uur werd iedereen verwelkomd met een cocktail van Santoccci Limoncello & tonic. Het restaurant was volledig omgetoverd in een echte party zone. Orion zorgde voor het licht en geluid. Wim, muziek & dans Namens de PV opende Wim Merjenburgh de avond met een openingswoord en aan Luuk Olde Monnikhof werd een cadeaubon overhandigd. De 16-jarige DJ Gijs Bok uit Oldenzaal draaide de avond prachtig in elkaar daarnaast trad zanger Maikel ten Voorde tweemaal op. De sfeer zat er goed in en de dansvloer was regelmatig bezet. Magic John Naast muziek en zang verbaasde “Magic John” de vele gasten met zijn fraaie goocheltrucs. Hij liep de gehele zaal door met zijn karretje en ook al stonden de mensen er boven op, het was voor velen niet te bevatten. Misschien dat de alcohol ook een kleine rol hierin speelde. Pinchobar De keuken was ingericht als een op en top pinchobar met diverse lekkere hapjes en kleine gerechten. Aan het einde van de avond werd dezelfde keuken nog een keer helemaal omgetoverd tot een ware pizzahut, voor de “late night snack”.
Bedankt
Al met al kunnen we terug kijken op een hele gezellige en geslaagde avond, waarbij een flink aantal collega’s met partner aanwezig was. Alle complimenten aan onze organisatie en zeker ook aan Joris ten Wolde met zijn team. [video width="848" height="480" mp4="https://monnik-dranken.nl/wp-content/uploads/2019/11/VID-20191111-WA0014.mp4"][/video]  
Back to top