Door naar content

The Epicurean krijgt fraaie Côte-Rôtie finish!

19 november 2019

The Epicurean krijgt fraaie Côte-Rôtie finish!

OLDENZAAL – Dinsdag 19 november 2019 Vanaf week 49 verwachten we een aantal mooie limited editions van Douglas Laing in ons magazijn in Oldenzaal te ontvangen. Eén daarvan is The Epicurean Côte Rôtie.
The Epicurean Côte-Rôtie Limited Edition Single Cask
In het Glasgow van de jaren 30 van de vorige eeuw, was The Epicurean het middelpunt van elk feest. Overal waar hij binnenkwam om van een dram te genieten, werd hij omringd door aanbidders. Hij wist zijn toehoorders aan zijn lippen te kluisteren met spannende verhalen over verre reizen, interessante ontmoetingen en heerlijk eten en dito drinken. Dit is de eerste limited edition van de Wood Finish Series van The Epicurean! Côte Rôtie Finish Deze The Epicurean heeft een mooie finish gehad op een enkel Côte-Rôtie wijnvat. Côte Rôtie is een beroemde rode Franse wijn en wijnstreek in het noordelijke gedeelte van Rhônegebied. En wordt over het algemeen beschouwd als de beste rode wijn uit de gehele Rhône. • Allocatie NL: 60x flessen. • Allocatie wereldwijd: 352 flessen. Proefnotitie: Neus: eikenhout, kruiden en rood fruit. Smaak: cacao, granen, zoet gedroogd fruit. Finish: lang, kruidig, getoast eiken gebalanceerd door frisse citroenschil. 107868 THE EPICUREAN Cote-Rotie Limited Edition Single Cask 48% 0,70 ltr.
Allocatie
De allocatie verloopt via de Verkoop Buitendienst van De Monnik Dranken. De verwachting is dat wij The Epicurean Côte-Rôtie vanaf week 49 – 2019 kunnen uitleveren en vanzelfsprekend geldt OP=OP! De Monnik Dranken heeft een beperkte allocatie  en kan daardoor niet garanderen dat iedereen de gevraagde aantallen ontvangt.
Back to top