Door naar content

Ventisquero Reserva Proefdoos volop in de belangstelling in Werkendam

27 november 2019

Ventisquero Reserva Proefdoos volop in de belangstelling in Werkendam

WERKENDAM – Woensdag 20 november 2019 Op woensdag 20 november organiseerde Gert Verle van Slijterij No 47 uit Werkendam zijn allereerste grote najaarsproeverij. En het werd een waar hoogtepunt sinds hij 4 jaar geleden zijn zaak opende.
Bellussi Cuvee Prestige
De proeverij vond plaats in een fraaie ruim opgezette zaal bij Partycentrum Van Lopik. Bij binnenkomst kregen de bezoekers een glas Bellussi Cuvee Prestige aangeboden van Joris Post. Een prima start van de proeverij! De inwoners van Werkendam waren sowieso al content met deze leuke (en lekkere) activiteit in het dorp. Het liep dan ook eigenlijk al gelijk vanaf het begin om 19.30 uur storm.
Ventisquero Reserva wijnen proefdoos
In totaal waren er ongeveer 100 bezoekers op dit evenement afgekomen. Men kon deze avond genieten van een grote diversiteit aan wijnen. Joris had bijvoorbeeld wijnen van Viticcio, Montecillo, Alvi's Drift, Bellussi en Ventisquero op de proeftafel staan. Stuk voor stuk heerlijke wijnen, maar de meeste belangstelling ging uit naar de Reserva wijnen van Ventisquero. De bezoekers informeerden elkaar dat er een proefdoos beschikbaar was met daarin 6 wijnen van verschillende druivenrassen. Daarnaast is er een fraaie brochure bijgevoegd met informatie over het wijnhuis, de wijnen en de daarbij passende gerechten. Hiermee kan de proeverij thuis worden voortgezet en is tevens een mooi aandenken aan deze avond.
Bedankt
Langs deze weg willen wij Slijterij No 47 bedanken voor de prima organisatie en we kijken uit naar de volgende editie!
Back to top