Door naar content

Alvi's Drift Diner in Zwolle

14 oktober 2019
Alvi's Drift Diner in Zwolle

Alvi's Drift Diner in Zwolle

ZWOLLE - Maandag 30 september 2019 Op maandag 30 september brachten Alvi en Junel van der Merwe van Alvi's Drift een bezoek aan Zwolle. Jaco en Paulien Schaap, eigenaren van Mitra Assendorp en trots lid van de Alvi's Drift Club, ontvingen het gezelschap in hun winkel. Na een korte rondleiding door de winkel werd koers gezet naar het centrum van Zwolle.
Restaurant Bapas
Aan het Grote Kerkplein in Zwolle ligt Restaurant Bapas. De naam Bapas staat voor bier en hapjes, maar deze avond werd het bier ingeruild voor wijn. Er vond namelijk een mooie Wijn & Spijs avond plaats. Jaco en Paulien hadden ongeveer 35 gasten uitgenodigd voor een ware belevingsavond. En dat werd het! 5 gangen diner De gasten konden genieten van een 5 gangendiner, met daarbij 2 wijnen per gang. Door per gang 2 wijnen te serveren konden de gasten zelf beoordelen welke wijn het beste bij het gerecht paste. Groot gezelschap Vanwege het grote gezelschap was de groep opgesplitst. De ene helft zat beneden en de andere helft op de eerste etage. Alvi en Junel gaven uitgebreid toelichting bij de verschillende wijnen.  En natuurlijk kon er volop gediscussieerd worden over de verschillende wijnen in combinatie met de gerechten.
Bedankt
Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en willen Jaco en Paulien, alsmede Restaurant Bapas hartelijk bedankten voor de organisatie!
Wijn & Spijs combinaties
Hieronder een kort overzicht van de verschillende Wijn & Spijs combinaties: Amuse Salade van Halomi, granaatappel, yoghurt en munt Alvi’s Drift Signature Chenin Blanc & Alvi’s Drift 221 Chenin Blanc Voorgerecht Zeeduivelfilet meet haricots verts en saffraansaus Alvi Drift Reserve CVC & Alvi’s Drift Signature Chardonnay Hoofdgerecht Diamanthaas met groentes en rode wijnsaus Alvi’s Drift Fusion (Cape Blend) & Alvi’s Drift Signature Pinotage Nagerecht Kaasplank met 3 verschillende kazen en druiven Alvi’s Drift Albertus Viljoen Bismarck & Alvi’s Drift Albertus Viljoen Chenin Blanc Dessert Witte chocolademousse met bastogne en rood fruit Alvi’s Drift Muscat de Frontignan  
Back to top