Door naar content

Mitra ondernemers geïnspireerd in Utrecht

04 oktober 2019

Mitra ondernemers geĆÆnspireerd in Utrecht

UTRECHTā€“ Zondag 29 september 2019 Op zondag 29 september kwam de regen de hele dag met bakken uit de hemel. Wat is er dan mooier dan binnen in een zeer sfeervolle ambiance te genieten van de mooiste bieren, wijnen en gedistilleerde dranken?
Sfeervol
Zo dachten een groot aantal Mitra ondernemers en hun families en medewerkers er ook over. In De Fabrique in Utrecht vond op die dag namelijk de Mitra Ondernemersdag plaats. Diverse leveranciers presenteerden er hun acties, nieuwe artikelen of geschenkideeƫn voor het najaar. De verschillende ruimtes in het industriƫle complex waren zeer sfeervol ingericht.
Spirits
Namens De Monnik Dranken presenteerde Joƫl de Kock de verschillende merken van Ian Macleod (Glengoyne, Smokehead, Tamdhu en Edinburgh Gin). Op de tafel daarnaast kon men Godet Cognac, Filliers en GlenAllachie proeven. Santocci Limoncello en Dunetti Sambuca werden gepresenteerd door Benjamin en Wilma van Staalduinen.
Wijn
In de andere ruimte was een zeer gezellige huiskamersfeer gecreĆ«erd, waar meerdere wijnhuizen werden gepresenteerd. Speciaal voor deze dag waren er ook een aantal wijnleveranciers overgekomen om hun wijnen te laten proeven en toe te lichten. Dat waren: Alvi en Junel van der Merwe Alviā€™s Drift, Zuid-Afrika Frank FlĆ¼gge Lorgeril, Languedoc Anelyse Gardelle Les ConfrĆ©ries en ChĆ¢teau Brown Frederik Wilbrenninck Loire-wijnen Giuseppe Barraco Cantine Pellegrino, SiciliĆ« Marie-Laure Decroux Borie Manoux, Bordeaux Pierre-Jean Rotivel Preignes Le Vieux Chris Rabie en Danie van Tonder Lyngrove, Zuid-Afrika
Geslaagde dag
Het was een zeer geslaagde dag in ontspannen sfeer. Naast Joƫl de Kock, waren namens De Monnik Dranken aanwezig: Hans Olde Monnikhof, Luuk Olde Monnikhof, Joke Holster, Robert Handjes, Bouke Wijlens, Isabelle Barnhoorn, Mike Overvliet, Vincent Tijink, Joris Post en Patrick van Egmond.
Back to top