Door naar content

Smokehead favoriet op Mitra Xperience - Whisky & More in Grou

02 oktober 2019
Smokehead favoriet op Mitra Xperience - Whisky & More in Grou

Smokehead favoriet op Mitra Xperience - Whisky & More in Grou

GROU– Zaterdag 28 september 2019 Op zaterdag 28 september vond in Grou een Mitra Xperience Whisky & More plaats bij Hotel Café Oostergoo. Oostergoo is het oudste hotel van Friesland. Men heeft er een fraai uitzicht over het water en het hotel ligt daarnaast mooi centraal en dicht bij het dorpsplein.
Beleef de wereld van whisky in Grou
Het evenement werd georganiseerd door de medewerkers van de Mitra's in Grou, Sneek en Drachten. Onder het motto ‘proef, ruik en beleef de wereld van Whisky & More’ en met een aantal verrassende Whisky & Food combinaties werd het een mooie avond in Friesland.
Mooie whiskymerken
Met ongeveer 150 bezoekers was het gezellig druk bij de diverse stands. Namens De Monnik Dranken was Vincent Tijink naar Friesland afgereisd en hij had een aantal mooie whiskymerken meegenomen. Hier was veel belangstelling voor. Denk bijvoorbeeld aan whiskymerken als Tamdhu, Glengoyne, Tomintoul, GlenAllachie, Loch Lomond of Glen Scotia uit Schotland, Buffalo Trace uit Amerika en Kavalan uit Taiwan.
Smokehead Islay Single Malt
De Friese whiskyliefhebbers hadden met Smokehead Islay Single Malt Whisky een zwaar geturfde krachtpatser als favoriet. Menigeen kwam aan het eind van de proeverij nog weer even terug om nogmaals te genieten van de overdonderde smaken van turf en rook.
Bedankt
Langs deze weg willen we Kirsten en Tië-Ids en alle medewerkers bedanken voor de goede organisatie van deze Mitra Xperience Whisky & More.
Back to top