Door naar content

Ventisquero Yelcho Carménère verrassing op sfeervolle wijnproeverij in Krommenie

22 oktober 2019

Ventisquero Yelcho Carménère verrassing op sfeervolle wijnproeverij in Krommenie

Al ruim voor het startsein om 14.00 uur stonden de bezoekers te dringen voor de achterzaal van Grand Café Atlantic in Krommenie. Hier organiseerden Jolanda en Marcel van Slijterij Drinks & Gifts op zondag 20 oktober hun grote jaarlijks terugkerende wijnproeverij.
Trouwe klantenkring
Met deze hoge opkomst wordt nog maar eens bevestigd dat Drinks & Gifts beschikt over een trouwe klantenkring, die erg benieuwd was naar de wijnen die op de verschillende tafels te proeven waren.
Vineuze ontdekkingstocht
Namens De Monnik Dranken was Patrick van Egmond aanwezig om de bezoekers te informeren over de Zuid-Amerikaanse wijnen van Vina Ventisquero en Phebus. Het was bij binnenkomst de eerste tafel, dus veel mensen begonnen hier hun vineuze ontdekkingstocht.
Phebus Torrontès 2019
Met  Phebus Torrontès 2019 kregen de bezoekers een heerlijke welkomstwijn te proeven. Men was verrast door de aromatische tonen en de frisse smaak die uit het glas kwamen.
Ventisquero Yelcho Carménère
Ook een verrassing voor velen was de Ventisquero Yelcho Carménère uit Chili. Deze wijn is heerlijk soepel met een klein pepertje in de afdronk, maar heeft door de lichte houtlagering ook voldoende body om tegen heerlijke (vlees)gerechten op te kunnen. De bezoekers kwamen later op de dag echt terug voor deze wijn!
Goede sfeer
De sfeer op de proeverij was uitstekend en na 2,5 uur proeven, togen de gasten weer huiswaarts of bleven ze nog een hapje eten in het Grand Café.
Bedankt
Het was een zeer geslaagde middag en we danken Jolanda, Marcel en de medewerkers hartelijk voor de organisatie.
Back to top